Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 12 mai 2012

Ce facem astazi? 12-14 mai 2012


   Avem un sfarsit de saptamana intens, si poate fi constructiv, mai ales daca ne propunem sa folosim constient influentele astrale.

In cadul ciclului fazelor Lunii ne confruntam cu al doilea patrar, care poate determina o oarecare tensiune, pentru ca, din tot ce facem, ceea ce nu se potriveste in mersul firesc al lucrurilor iese la suprafata prin diferite situatii cu care ne confruntam. Prin urmare, tot ce nu functioneaza optim acum, in cadrul programului pe care-l derulam, este potrivit sa fie schimbat. Merita sa fim atenti si sa nu ne luptam cu nepotrivirile, ci sa cautam cauza si sa luam decizii pentru a indrepta lucrurile chiar acum, astfel incat in ciclul lunar urmator totul sa functioneze mult mai bine.

Planul mental este foarte puternic si activ. Energie mentala declanseaza efecte imediate, cu succes in orice activitate; putem realiza o imbinare placuta si eficienta a energiei fizice cu cea mentala, cu un plus de ingeniozitate; avem idei bune, originale, suntem fermi, hotarati, putem lua decizii rapide.
In acelasi timp insa, pot sa apara dificultati in comunicare si eventuale dispute datorita  sensibilitatii precum si unei tendinte de agresivitate mentala.

Este important sa identificam si sa corectam erorile de gandire si exprimare, sa exersam diplomatia in comunicare, fara evidentierea exagerata a detaliului; sa construim o motivatie sanatoasa pentru orice actiune si sa dezamorsam orice forma de combativitate.

Suntem intr-o perioada in care ne pregatim sa valorificam Luna Noua ce urmeaza precum si prima eclipsa a anului. Energia Lunii Noi ne va propune si ne va si ajuta sa ne eliberam complet de “trecut” si sa ne plasam pe vibratia “inceputului”, in cursul firesc al transformarilor pe care le traim fiecare dintre noi. Pentru aceasta este important sa incheiem lectia planului mental, a acestei etape.

Influentele astrale ne ajuta din nou, sa ne dezvoltam la maximul suportabil de catre fiecare dintre noi, capacitatea de intelegere si de comunicare. Avem din nou ocazia sa realizam o extindere a constiintei, dar este important sa ne eliberaram din tiparele de gandire.

Forta gandului este foarte puternica acum, iar atentia noastra este indreptata spre cautarea radacinii lucrurilor.
Prin urmare, traim un moment de regenerare mentala, cu un rol fundamental si cu efect  imediat in dezvoltarea aspectului spiritual al fiintei noastre.
Avem tot sprijinul pentru a intelege ce reprezinta puterea gandului  si ce inseamna sa o folosim.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: