Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 10 mai 2012

Ce facem astazi? 10-12 mai 2012





   Planeta Mercur a intrat ieri (miercuri 9 mai) in semnul Taurului, astfel ca influenta energetica pe care o va revarsa asupra Pamantului si asupra noastra, pana la trecerea in semnul Gemenilor pe 24 iunie, va accentua si mai mult aspectul practic, constructiv si hotarat al gandirii.

Comunicarea poate deveni mai lenta si oarecum diplomatica;  perecptiile pot fi intuititve si ar fi potrivit sa exersam logica dupa receptionarea semnelor . In functie si de predispozitiile temei natale, unii dintre noi pot deveni mai incapatanati si/sau mai materialisti.

Daca reusim sa preluam influenta astrala in mod armonios atunci mentalul nostru va fi orientat catre ceea ce are legatura cu aplicabilitatea practica si mai ales financiara, putem dezvolta o gandire sanatoasa si realista asupra situatiilor cu care ne confruntam.
Este important sa folosim potentialul de bun simt si de chibzuinta, in interactiunea cu ceilalti. Sa depasim posibilele blocajele de adaptabilitate prin exersarea flexibilitatii in gandire si in procesul decizional.

Planeta Mercur realizeaza aceasta schimbare de regim vibrational pe fondul unui aspect constructiv cu Neptun, al carui maxim de influenta este chiar astazi. Avem o zi in care intuitia poate functiona foarte bine; atentie la  ideile care apar acum,  si care pot fi transmise cu un impact mai puternic. Magnetismul, eventualele capacitati paranormale se activeaza sau devin mai puternice, si se poate manifesta o mai buna capacitate de exprimare.

Este bine sa fim atenti la deciziile pe care le luam in zilele acestea, pentru ca ne aflam intr-un punct important al evolutiei noastre mentale (intelectuale). Suntem in fata unei schimbari radicale a modului de a gandi si daca nu acceptam acesta lectie, exista riscul de a gresi drumul. Ne putem confrunta cu situatii care sa forteze constientizarea schimbarii. Contextul astral general ne ofera in perioada urmatoare lectii cu privire la extinderea capacitailor de perceptie a “realitatii” si a rostului existentei acestei realitati in viata noastra.

Scopul dar si rezultatul acestor experiente de viata ar fi potrivit sa fie adaptarea si armonizarea gandirii cu ritmul derularii evenimentelor.

In cadrul ciclului fazelor Lunii, ziua de astazi reprezinta un moment de echilibru energetic, dar si un moment al concretizarilor, pe faza de descrestere a Lunii, in care se poate manifesta o influenta favorabila a subconstientului in activitatea curenta; daca suntem deschisi catre procesul intuitiv, putem dezvolta un inteles nou al derularii proiectelor noastre care, ne va ajuta sa actionam mai bine in ciclul urmator.
De asemenea este o zi a flexibilitatii si adaptabilitatii si este important sa tinem pasul cu schimbarile care se pot produce in jurul nostru.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: