Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 27 mai 2012

Ce facem astazi? Planeta Mercur in semnul Gemenilor.





   Planeta Mercur a inceput de joi 24 mai tranzitul prin semnul Gemenilor pe care il va realiza pana pe 7 iunie.
Pe fondul acestor influente astrale, planeta Mercur formeaza aspecte oarecum contradictorii, astfel incat mintea noastra depaseste acum un test important privind limitele gandirii.

Influenta energetica a Semnului Gemenilor ne aduce o hiperactivitate mentala, comunicarea poate deveni mai usoara si precisa, cu perceptii rapide si adaptabilitate continua.

Mercur insusi reprezinta miscarea – fizica si mentala – iar amprenta Gemenilor accentueaza si mai mult interesul pentru calatorie si schimbare. De asemenea, Mercur semnifica planul mental, care la randul sau, in termenii logicii umane presupune “limitarea”. Inventivitatea pe care ne-o ofera semnul Gemenilor poate sa ajute acum gandirea logica sa depaseasca anumite limite, care ne impiedica sa vedem lumea noua care ne asteapta.

Este posibil acum sa percepem mai clar si sa procesam  mai usor si alte forme ale adevarului deja cunoscut.

Colaborarea SoareMercur ne aseaza in fata unei probe de incredere in noi insine si in capacitatea noastra de a intelege directia si sensul de “mers inainte”. Intr-un fel sau altul, fiecare dintre noi face acum un bilant si isi reevalueaza programul de viata, mai profund sau mai superficial, in functie de disponibilitatea fiecaruia precum si de predispozitiile hartii natale.

In zilele urmatoare zile energia mentala se manifesta prin creativitate, prin schimburi de idei, capacitatea de decizie este dublata de vointa de a sustine ideile si hotararile luate; creste viteza si originalitatea procesului de gandire.
Dar, este important sa ne urmam instinctul, sa avem incredere in vocea interioara si sa avem curaj sa descifram mesajele primite.
De asemenea, ar fi potrivit sa ne focalizam atentia pe directia aleasa, pentru a compensa sensibilitatea crescuta a sistemului nervos fara sa raspundem la provocari.
Pot sa apara situatii care conduc la transformarea gandirii si a atitudinilor mentale si este important sa fim obiectivi, pentru a evita riscul unor alegeri gresite prin neacceptarea noilor posibilitati de manifestare.

Din punct de vedere al ciclului fazelor Lunii, luni seara ne confruntam cu primul patrar, pe faza de crestere a Lunii, ceea ce poate accentua tensiunea generala, iar eventualele dificultati intalnite ne arata daca ceva nu merge conform planului precum si ce anume avem de corectat pentru a obtine rezultatul dorit.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: