Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 19 mai 2012

Luna Noua in semnul Gemenilor si eclipsa inelara de soare
   Urmatoarea faza de Luna Noua se formeaza luni 21 mai 2012, ora 2:49, imediat dupa intrarea Soarelui in semnul Gemenilor, chiar pe prima jumatate de grad a zodiei.
Se formeaza acum si o clipsa inelara de Soare, urmand ca in perioada urmatoare sa avem parte de o efervescenta astrala, pana la faza de Luna Plina din 4 iunie, cand vom avea o eclipsa partiala de Luna.
Apoi, doua zile mai tarziu vom putea vedea planeta Venus care trece prin fata Soarelui, in replica la trecerea anterioara din 2004, eveniment cu care ne mai putem intalni peste … 105 ani.

Intram acum, intr-un culoar energetic al schimbarilor efective, vizibile in planul realitatii noastre fizice – pentru cei care aleg sa le vada si sa le accepte.

Eclipsa inelară se formeaza cand Soarele si Luna sunt aliniate exact cu Pamantul, iar diametrul aparent al Lunii este mai mic decat cel al Soarelui (in functie de pozitiile relative ale celor doua corpuri ceresti Luna si Pamantul, in miscarea lor combinata – vezi pagina Fazele Lunii). Astfel din suprafata Soarelui ramane vizibila o zona inelara stralucitoare, in jurul Lunii intunecate (pentru ca de pe Pamant Luna nu se poate vedea in lumina Soarelui).

Faza de Luna Noua reprezinta intotdeauna un moment de inceput, pe termen scurt sau mai lung, pentru un drum nou sau pentru o etapa noua pe acelasi drum ales. Energia este minima, deci, inceputul se face prin planificare, prin gandirea strategiei, plantarea semintei (a ideii). In aceasta faza, Luna ofera o forta deosebita gandului si cuvantului, astfel ca este important sa ne focalizam atentia asupra ideilor si planurilor constructive.

Luna Noua din semnul Gemenilor se afla pe axa conversiei karmice, alaturi de Nodul Sud si de perechea Mercur-Jupiter care, nu formeaza alte aspecte cu alte planete.
Fondul astral care sustine si modeleaza toate influentele energetice este conturat de perechea Uranus-Pluton, care formeaza din nou un aspect de cuadratura, cu care ne antreneaza de ceva vreme si cu care ne mai intalnim inca 2-3 ani in continuare.
De data aceasta, suntem invitati la actiune. Este important sa facem un gest concret, sa aducem o dovada clara a faptului ca intelegem si facem schimbarea necesara, fiecare acolo unde ne arata Pluton in tranzit,  pe harta natala a fiecaruia, folosind oportunitatea adusa de influenta energetica a planetei Uranus, precum si instrumentele si metoda sugerata de influentele planetei Marte.

Aceasta colaborare Uranus-Pluton continua, ambele planete avand o deplasare lenta pe zodiac. Pe 14 iulie planeta Uranus va intra si ea in mers aparent reptrograd, si raman in tandem, in aspect sub 1 grad, pana pe 19 septembrie cad planeta Pluton (aflata acum in mers aparent retrograd) isi reia mersul direct chiar din aspectul de cuadratura, reconfigurat din nou la grad perfect. Prin urmare, parcurgem un labirint al influentelor astrale care ne ofera exact contextul energetic necesar reorganizarii in noile conditii, pe care ni le aduce in fata ochilor Luna Noua si eclipsa de Soare.

Acum, intentia, decizia si crezul interior, se pot mobiliza pentru a folosi oportunitatea de a materializa transformarea pe care am realizat-o in interior deja si, lucreaza impreuna in continuare, pentru a ne aseza, fiecare si cu totii impreuna intr-un spatiu energetic nou, raportat la un nou sistem de referinta.
Avem acum acces “direct” la zona subconstientului, de unde ies la suprafata informatii care genereaza experiente si stari de spirit prin care ne dezvoltam intelegerea si ne extindem cunoasterea spirituala.
Este important sa folosim acest ajutor informational, sa urmarim “semnele” si sa ne asumam implicarea in ceea ce rezulta ca avem de facut.

Luna Noua transmite impulsul de angajare pe o directie noua, prin schimbare radicala, prin desprinderea completa de ceea ce inseamna un “trecut” cu care nu mai rezonam acum, care nu mai functioneaza fiind in afara echilibrului  si, prin plasarea pe o noua vibratie, a unui inceput neasteptat sau neobisnuit, dar pe care il vom considera mai apoi foarte firesc, in contextul general al experientelor de viata.

Cei care nu vad si nu simt nimic din toata aceasta forfota energetica, fie s-au plasat deja pe noile coordonate prin alegerile facute si, fac deja ceea ce au ei de facut, fie nu accepta noua directie de “mers inainte” si probabil se lupta cu probleme aparent fara solutie.

Insa, solutiile incep sa se vada dar este foarte posibil sa se manifeste brusc, si/sau intr-un mod neasteptat. De asemenea este posibil ca noi insine sa fim surprinsi de modul in care percepem si/sau de modul in care reactionam. Pentru ca schimbarea, noul, surpriza, se produc si incep sa se manifeste la nivelul personalitatii, in toate planurile – mental, afectiv, sufletesc.

Toate acestea se petrec in plan individual dar si in masa, la nivel de comunitate mai mica sau mai mare, prin reorganizarea sistemului social, redefinirea sistemului de valori si reconstruirea, din temelie, a sistemului financiar. Este posibil sa descoperim un sens nou al muncii noastre si cumva, sa-i “reinventam” valoarea, s-o pretuim cu adevarat si sa-i atribuim un nou inteles, sa o folosim mai mult decat am facut-o pana acum pentru cresterea noastra si mai putin pentru a acumula.

Este foarte posibil ca firul evenimentelor sa ne surprinda fie prin solutiile care se materializeaza, fie prin calea pe care ajungem la solutia potrivita.

Cheia traversarii labirintului este folosirea cunoasterii dobandite, cu responsabilitate si implicare, precum si, mai ales, conectarea reala la mediul din realitatea proprie- aceasta reprezentand relatiile cu ceilalti dar si relatia cu planeta Pamant, datorita careia noi ne putem derula viata, acum si aici, asa cum stim si putem mai bine.

Este important sa ne dezvoltam continuu capacitatea de observare a starii interioare, sa transformam emotiile negative si sa eliminam orice forma de judecata.
Este important sa ne pastram concentratrea mentala asupra Luminii.
Este important sa ne perfectionam conexiunea cu potentialul sufletului nostru.

Este important sa ne dezvoltam o maniera de a ne exprima, respectand si iubind viata, sub orice forma de manifestare.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: