Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 21 mai 2012

Raspuns : Mihaela - 21 mai 2012 - despre plecarea in strainatate


   Situatia pe care ai descris-o are (si) o explicatie astrologica.
Ai de invatat in aceasta perioada o lectie importanta cu privire la banii castigati prin munca ta. Planeta Saturn a retrogradat in zona banilor din revolutia solara iar Marte a retrogradat in zona carierei in harta natala.
E de inteles ca ti-a fost greu, dar incearca sa sintetizezi tot ce ai invatat in aceasta perioada, impacata fiind cu firul evenimentelor.

Este important sa iti aliniezi vointa la planul tau de viata, sa iti ascuti vocea interioara, intuitia, sufletul, si sa actionezi asa cum simti.

Este adevarat ca acum s-a dinamizat sectorul strainatatii si, foarte curand se va activa si zona carierei, incepand cu 7-8 iunie, dupa tranzitu lui Venus prin fata Soarelui. Dar, acum este vorba despre a face ceea ce este de facut, - demersurile necesare, gesturile, actiunile necesare pentru a pregati terenul.
Sansa este posibil sa apara in septembrie – octombrie, cand planeta Venus va tranzita conjunctia Soare – Venus din harta natala.

Este important sa intelegi ce schimbare ai de facut in modul in care castigi banii, in modul in care te valorifici pe tine si ceea ce faci. Pentru ca este o lectie pe termen lung, si atunci cand nu pretuiesti banii si nici munca ta, te confrunti cu penalizarile – situatii dificile care iti arata ce si unde gresesti.

Ar fi potrivit sa ai initiativa, (constructiva), sa iti folosesti creativitatea si sa prinzi oportunitatile, care uneori pot fi ascunse sub masca neobisnuitului, a surprizei.
In acelasi timp insa este important sa intelegi valoarea familiei si sa construiesti familia ta, trecand printr-un proces de transformare interioara.  
Si, indiferent ce profesie ai sau ce alegi sa faci, este foarte important modul in care gandesti si comunici, modul in care reusesti sa transformi emotiile negative astfel incat sa nu te influenteze in munca ta.

Spor si Succes !!!

Niciun comentariu: