Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 30 mai 2012

Ce facem astazi? 31 mai – 3 iunie

   Din punct de vedere al fazelor Lunii, ultima zi a lunii mai este foarte intensa.  
   Este important sa avem incredere in fortele proprii; este o zi foarte creativa, pe faza de crestere a Lunii; daca nu am demarat inca un plan sau un proiect nou, in cadrul ciclului lunar curent, acum este un moment foarte potrivit pentru a face un prim pas concret sau, pentru a initia o alta etapa in cursul unui program aflat deja in derulare.

Este posibil sa simtim o vointa puternica  dar in acelasi timp sa dam dovada de nerabdare, sa provocam discutii, eventual accidente, poate sa facem alegeri gresite; este posibil sa apara o nepotrivire intre scopul stabilit, dorinta nerabdatoare de a-l atinge si calea pe care ne propunem sa-l realizam.

Ar fi potrivit sa folosim constructiv energia zilei, cu rabdare, observand atent derularea evenimentelor si potrivirea lor. In continuare avem cateva zile in care energia mentala si cea sentimentala ne ajuta sa stabilim contacte si colaborari care sa ne conduca catre reusita, in acel sector din viata noastra tranzitat acum de planeta Venus.
Rezultatul concret este posibil sa-l vedem dupa reluarea mersului direct al lui Venus. Acum insa putem intelege mult mai usor ceea ce avem de corectat in derularea relatiilor noastre si in modul in care ne administram finantele. Si, putem exprima mai clar si mai convingator ceea ce simtitm.

Pana la urmatoarea faza de Luna Plina care se va forma pe 4 iunie, cu Luna in semnul Sagetatorului, sufletul nostru traieste un balans emotional, realizand pana la urma un echilibru al emotiilor, depasind situatii care ne ajuta sa intelegem mai mult si mai bine sensul evolutiei in actuala viata; exista adaptabilitate emotionala si putem lua decizii bune.
Traim momente de inspiratie si putem activa (dezvolta) aspecte spirituale ale fiintei noastre.


Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: