Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 26 noiembrie 2012

Luna Plina in semnul Gemenilor si eclipsa partiala de Luna – 28.11.2012






   Faza de Luna Plina a ciclului lunar curent se formeaza miercuri, 28 noiembrie, la ora 16:46, cand se va produce si o eclipsa de Luna prin penumbra.

Perioada ramasa pana la momentul acestei faze lunare, reprezinta un timp al efortului maxim folosit cu rezultate maxime. Este posibil sa ne implicam total in proiectul nostru curent, este posibil sa fim solicitati prin situatiile create sau, pur si simplu sa avem imboldul de lucra mai mult sau pe mai multe directii de dezvoltare. 
Am analizat aceasta perioada si in postarea despre intrarea planetei Venus in Scorpion.

Harta momentului de Luna Plina este foarte aerisita, cu putine aspecte astrale dar care sunt clar conturate si care transmit separat, dar si cumulat acelasi mesaj, concis, fara prea multe nuante  - sa privim cu atentie pana vedem nevazutul.
De data aceasta Luna Plina lumineaza ascunsul, iar prin aspectele pe care le formeaza ne accelereaza pulsul. Este posibil sa traim (la nivel personal dar si la nivel de comunitate) un balans emotional care reprezinta de fapt o sansa de a realiza o transformare importanta in planul emotional, in modul in care ne percepem si ne intelegem propriile trairi emotionale.
Iar eclipsa de Luna accentueaza acest mesaj, dar intr-un mod simbolic, cerandu-ne sa fim si mai atenti la mesajele intuitive.

Contextul astral ne ofera cai prin care putem dezamorsa tensiunea si/sau conflictul generat de opozitia Soare –Luna, prin efort (consum) minim. Este important sa acceptam cursul evenimentelor adaptandu-ne la schimbarile care se produc si, sa depasim starea de confuzie, reorganizandu-ne rapid pe directia scopului ales.
Este posibil sa depasim un moment critic si, poate fi folositoare acum replierea catre interior, pentru o mai buna focalizare catre exterior.

Unul din punctele cheie al astrogramei fazei de Luna Plina este conjunctia Marte-Pluton. Cele doua planete se aliniaza pe directia semnului Capricornului si sunt plasate in casa a VIII-a a astrogramei si, construiesc impreuna cuadratura cu planeta Uranus, din semnul Berbecului. Se pot face multe speculatii in legatura cu aceasta pozitie astrala, care reprezinta un cumul de energii cu impact foarte puternic asupra structurilor noastre energetice. Depinde de noi cum folosim acest val energetic.
Astrele ne ajuta sa luam decizia potrivita prin stabilizarea si responsabilizarea afectiva pe care o primim de la colaborarea Venus-Saturn.
Apar insa si provocarile, prin aspectele pe care le construieste Soarele. Se accentueaza foarte mult nevoia de independenta, de libertate de opinie si de miscare, ceea ce poate conduce la o mai mare indrazneala, la curajul de a cere si de a lupta pentru a primi.

Prin urmare, este important sa ne reamintim (reformulam) scopul, sa ne clarificam motivatia si contextul actiunii, sa identificam si sa folosim intelept inteligenta, ambitia si mai ales forta creativa, pentru ca, faza de Luna Plina lumineaza o cale catre  deschidere mentala. Acest lucru va favoriza comunicarea, precum si capacitatea de a deslusi intelesuri profunde.
Luna Plina ne arata un culoar favorabil dezvoltarii la nivel de grup, favorabil proceselor sociale. Este important sa ne pliem personalitatea pe interesul comunitatii (mai mici sau mai mari). Este posibil sa ne intalnim cu o conjunctura deosebit de favorabila pe care ar fi potrivit sa o valorificam, atat la nivel individual cat si la nivel de masa.

Planeta Mercur construieste din nou, in mers direct de data aceasta, conjunctia cu Nodul Nord precum si cuadratura cu Neptun, pe fondul opozitiei dintre Soare si Jupiter in mers aparent retrograd.
Este important sa depasim cu adevarat limitarile mentale, sa acceptam ca ceea ce consideram a fi  imposibil, poate fi posibil, intr-un sistem nou de referinta, la care poate ca nu ne-am gandit inca, sau pe care poate nu l-am vazut inca, chiar daca era sub ochii nostri.

Pentru fiecare dintre noi, zona din harta natala (grd 7 Gemeni) ne orienteaza catre ceea ce este de vazut acum, catre ceea ce este de inteles acum, catre informatia ce trebuie primita sau transmisa, nu numai inteleasa ci si acceptata ca fiind parte din noi si care, acum apare in atentia noastra, pentru a o integra in realitatea proprie, locala si globala.

Este important sa nu ne abandonam in haosul afectiv din noi, sau de pe langa noi.
Sa ne ascultam indemnul interior.
In fata oricarui blocaj, sa ne intrebam “Care este scopul meu?” si sa ne reorganizam pe directia acestuia, folosind experienta de viata pe care o traversam.

Luna Noua din semnul Sagetatorului ne va deschide, ca si potential energetic,  o cale comuna, pe termen lung.
Ne putem pregati pentru aceasta folosind ce ne aduce in lumina Luna Plina de acum.


Un mod de lucru cu energia Lunii Pline in semnul Gemenilor

Energia Lunii Pline in semnul Gemenilor ne poate ajuta sa ne eliberam de ignoranta si sa realizam o deschidere mentala catre acceptarea informatiei prin eliberarea deseurilor mentale – ganduri care reprezinta asteptarile exterioare noua, carora ne obosim sa le facem fata.

Este important sa intelegem ca mintea noastra este un instrument, pe care ar fi potrivit sa-l utilizam cu folos. Forta gandului nostru este un instrument extraordinar, pe care ar fi potrivit sa-l pretuim , valorificandu-l la maxim.

Se elibereaza acele idei, credinte si principii care nu reflecta natura noastra interioara (sub orice forma), atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii . 

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: