Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 6 noiembrie 2012

Ce facem astazi ? - Cum lucram cu fazele Lunii ? 7-10 noiembrie 2012. Planeta Mercur in mers aparent retrograd.






   Suntem in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.
Luna Plina s-a format in semnul Taurului pe 29 octombrie, ora 21.50.

Avand in vedere colaborarea Soare-Luna, miercuri 7 noiembrie ne confruntam cu al doilea patrar.

La nivel individual, maine poate fi o zi cu oarecare tensiune, pentru ca, din tot ce facem, ceea ce nu se potriveste in mersul firesc al lucrurilor iese la suprafata prin diferite situatii cu care ne confruntam. Prin urmare, tot ce nu functioneaza optim acum, in cadrul planului (proiectului) la care lucram, trebuie reevaluat. Merita sa fim atenti si sa nu ne luptam cu nepotrivirile, ci sa cautam cauza si sa luam decizii pentru a indrepta lucrurile in ciclul lunar urmator.

De asemenea, in cadrul ciclului lunar curent, vineri 9 noiembrie avem o zi in care putem actiona mai puternic asupra subconstientului, transmitand mesaje clare de actiune pentru fazele urmatoare ale programelor noastre. Este o zi de acceptare a rezultatelor si a cursului evenimentelor precum si a modului in care am reusit sa ne punem in practica planul, proiectul in a carui realizare ne-am implicat; in masura in care suntem sinceri si deschisi catre sfaturi si sugestii, putem intelege cum anume putem actiona mai eficace in continuare, in ciclul urmator al fazelor lunii sau in derularea altor programe.


Incepand de maine, 7 noiembrie, intra in mers aparent retrograd planeta Mercur, aflata acum in zodia Sagetatorului  si care va retrogada pana la gradul 18 in semnul Scorpionului, unde va ajunge in data de 28 noiembrie.
Urmeaza o perioada de trei saptamani in care putem experimenta “reasezarea” lucrurilor, in ceea ce priveste modul in care gandim si comunicam, in aspecte legate de asumarea responsabilitatilor, a puterii interioare, prin detasare emotionala.

Este important sa fim atenti la orientarea gandurilor noastre, sa facem un efort constient de concentrare a atentiei , sa evitam negativitatea si individualismul.

Mercur face aceasta schimbare de ritm si de directie pe fondul unei opozitii cu Lilith si intr-o colaborare constructiva cu Uranus (mentalul superior). Este posibil sa intelegem acum ce inseamna o gandire libera, originala, care sa ne ajute sa dezvoltam o atitudine noua in viata curenta, precum si o preocupare pentru lucruri noi. Dar toate acestea ar trebui sa ne conduca catre o schimbare in modul de a gandi si de a comunica.

Planeta Mercur va reface cuadratura cu Neptun pe parcursul retrogardarii si apoi, din nou dupa reluarea mersului direct. Prima cuadratura s-a format pe mersul aparent retrograd al lui Neptun, cu Mercur direct, pe 30 octombrie. Acum Neptun isi incheie retrogradarea pe 11 noiembrie, aspectul de cuadratura formandu-se pe 14 noiembrie. Iar a treia intalnire in aspect de cuadratura intre cele doua planete se va forma cu ambele planete in mers direct, pe 11 decembrie, chiar inaintea portalului 12.12.2012.

Este posibil ca in aceasta perioada sa reevaluam anumite idei precum si anumite planuri, sa le reasezam mai bine in planul concret si, ar fi potrivit sa ne armonizam conexiunea cu spiritul comunitatii. Este important sa filtram excesul de idealism dar, sa lasam spiritualitatea sa ne extinda limitele gandirii. Pentru ca se poate produce acum o deblocare importanta in planul mental colectiv, este posibil ca (la nivel individual dar si de masa) sa reconsideram anumite aspecte spirituale ale vietii noastre, sa restructuram anumite concepte de tip spiritual, sa ne reorganizam prioritatile si sa aplecam gandirea catre nevoile sufletesti.


Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: