Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Ce facem astazi ? - Cum lucram cu fazele Lunii ? 4 noiembrie 2012   Suntem in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.
Luna Plina s-a format in semnul Taurului pe 29 octombrie, ora 21.50.

Avand in vedere colaborarea Soare-Luna, la nivel individual, duminica 4 noiembrie reprezinta o zi de echilibru energetic, dar si un moment al concretizarilor, pe faza de descrestere a Lunii.
Se poate manifesta o influenta favorabila a subconstientului in activitatea curenta; daca suntem deschisi catre procesul intuitiv, putem dezvolta un inteles nou al derularii proiectelor noastre, care, ne va ajuta sa actionam mai bine in continuare precum si in ciclul urmator.

Traversam o perioada in care mintea si inima lucreaza mai bine impreuna si, putem intelege acum mult mai profund sau mult mai usor transformarile prin care trecem, atat la nivel individual cat si la nivel de comunitate.
Flexibilitatea procesului de gandire este testata la maximul pe care il suportam fiecare iar planul sentimental – afectiv se reaseaza intr-un sistem nou de referinta. Ne reconsideram criteriile si principiile si chiar facem gesturi de realiniere la scopul ales si de recentrare in punctul de echilibru interior.

Daca ne-am desprins deja din relatiile care nu mai functioneaza, si daca am inteles noul mod de interactiune cu ceilalti, observam ca apar in jur oameni noi cu care punem bazele unor noi proiecte.
Dar este posibil sa lucram in ambele sensuri, inca sa mai reglam probleme din trecut si in acelasi timp sa folosim noi oportunitati. Insa, nu prea mai avem ragaz sa negociem cu trecutul. Orice resentiment genereaza o bariera care ne tine pe loc, readucand in atentia noastra un “rest” emotional nerezolvat. Prin urmare, iertare si recunostinta pe orice directie si mergem inainte.

In plan social se pot declansa acum experiente care ne vor conduce catre schimbari importante in ceea ce poate insemna pentru noi “viata economica-financiara”. Contextul astral ne propune un mod nou de a intelege si de a construi “activitatea economica” cu toate aspectele sale, intr-o noua forma de echilibru. Dimensiunea haosului premergator atingerii noului echilibru depinde de disponibilitatea noastra de a accepta si altceva decat ceea ce consideram ca stim si/sau ca este singura realitate posibila.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: