Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 21 noiembrie 2012

Ce facem astazi ? - Cum lucram cu fazele Lunii ? 21-25 noiembrie 2012







"Cineva acolo sus ne iubeste"

   Suntem in faza de crestere a Lunii - care a inceput la Luna Noua in semnul Scorpionului, pe 14 noiembrie 2012.

Pentru cei care incearca sa lucreze cu energia fazelor Lunii, traversam o perioada foarte creativa, cu un punct de maxim vineri, 23.11.2012; daca nu am demarat inca un plan sau un proiect nou, in cadrul ciclului lunar curent, acum este un moment foarte potrivit pentru a face un prim pas concret sau, pentru a initia o alta etapa in cursul unui program aflat deja in derulare.

Este perioada in care putem face schimbari si acestea se materializeaza rapid. Astfel ca este important sa urmarim ghidarea interioara si sa actionam in sensul binelui nostru, asa cum il simtim, mai mult decat cum il gandim.

Astazi, la miezul noptii Soarele va parasi semnul Scorpionului si va incepe tranzitul prin semnul Sagetatorului. 
Aceasta schimbare de regim vibrational se face pe fondul unui aspect de cuadratura pe care Soarele, alaturi de Nodul Nord, il construieste cu planeta Neptun.
In acelasi timp, planeta Marte se apropie de Pluton pe care il va intalni la grad perfect la faza de Luna Plina (cand avem si eclipsa partiala de Luna) si construieste si cuadratura cu Uranus.

Realitatea se modifica continuu sub ochii nostri.
Perceptia noastra asupra realitatii este importanta pentru fiecare dintre noi.
Pentru fiecare nativ, realitatea proprie se desprinde din cea colectiva in functie de sensul pe care il atribuim evenimentelor; astfel construim in continuare noi experiente care ne aduc noi evenimente ce se raporteaza la intelesurile asupra carora de oprim atentia.

Este important sa depasim nivelul inferior de influenta a energiei neptuniene care, poate genera confuzie si lipsa de simt practic si, sa ascultam cu incredere mesajul intuitiv. Este proba noastra de modelare a personalitatii, prin recunoasterea tiparului si demontarea lui, prin schimbarea atitudinii care ne-a condus catre eroare, si alegerea constienta a unei noi directii de mers inainte.

Influentele astrale ne ajuta acum sa ne recunoastem scopul sufletului si sa alegem calea potrivita, dar asta se intampla daca noi avem disponibilitatea de a primi aceasta indrumare. Lectia principala se refera la valorile la care ne raportam si la modul cum ne restructuram intreaga viata in functie de sensul pe care il atribuim acestor valori.

Ca in orice proces de schimbare fundamentala, traversam inca faza de dezordine necesara pentru a vedea ce trebuie schimbat. Este important sa nu renuntam la ceea ce am simtit ca ne motiveaza si ne ghideaza, in acest proces. Sa ne adaptam la derularea evenimentelor pastrand in campul atentiei noastre scopul si motivatia care ne-a orientat catre acest scop.

Astrele ne ofera lectia, dar si instrumentele cu care sa depasim testele.
Planeta Marte interactioneaza si cu inteleptul zodiacului, Saturn, astfel ca daca suntem atenti putem folosi energia, forta si determinarea cu prudenta, in mod organizat si eficace.  
Planetele Venus si Neptun au inceput deja o colaborare care ne ajuta sa descifram un inteles emotional al experientelor noastre. Si acest inteles poate genera schimbarea necesara, daca alegem asta.

Totul arata ca in jurul nostru se produc schimbari cel putin interesante, pe care unii le vad ca fiind fundamentale, generatoare de noi deschideri, pe noi drumuri si/sau in cadrul unor noi sisteme de referinta. Forfota mentala si emotionala creste pe masura ce ne apropeim de Luna Plina din semnul Gemenilor din 28 noiembrie, cand, potentialul energetic generat de Luna Noua in Scorpion ajunge la un nivel foarte inalt.
Este important sa gasim un echilibru interior, pentru toate reperele exterioare sunt in miscarea generata de schimbare.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: