Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Ce facem astazi ? 17-20 noiembrie 2012; Planeta Marte in semnul Capricornului.   Astazi, 17.11.2012 planeta Marte paraseste semnul Sagetatorului si intra in semnul Capricornului, pe care il va tranzita pana pe 26 decembrie.
Pe parcursul acestui tranzit este posibil sa ne simtim mai energici si mai ambitiosi. Efortul nostru se canalizeaza mai mult si mai bine catre aspectul profesional al vietii si catre planul social.

De asemenea, avem mai multa incredere in fortele noastre si ne organizam mai bine, cu mai multa rabdare si disciplina, actiunile fiind bine structurate si cu impact decisiv. 

Zona din harta natala  corespunzatoare Capricornului este acum dinamizata si, acolo avem ocazia de a derula o actiune cu efect maxim, dar care ar fi de dorit sa fie benefic. Rezultatul depinde de cum alegem noi sa folosim energia.

Aceasta schimbare de regim vibrational se realizeaza pe fondul unui aspect de sextil la grad perfect cu Neptun.  
Astfel ca intuitia se manifestadin plin si poate fi folosita in aspectele concrete ale vietii cotidiene. Este important sa fim atenti la curgerea informatiei, la semnele din jur, pentru ca suntem acum inspirati in derularea unei actiuni importante, sau in lamurirea unei dileme personale, profunde. Mai ales ca avem parte si de o colaborare Soare si Mercur retrograd, ne putem astepta la o zi de constientizare, importanta, care sa ne aduca un inteles nou, poate dintr-o perspectiva noua, asupra unei probleme de rezolvat sau asupra unei nelamuriri care ne tine in loc.

In continuare, Marte va construi un aspect de cuadratura cu planeta Uranus, ajungand la faza de Luna Plina in conjunctie cu Pluton. Este foarte important sa ne urmarim cu atentie impulsul de a actiona, sa gestionam cu grija energia fizica, cu rabdare, cu prudenta. Astfel vom  putea valorifica viziunea extinsa la care ajungem cu ajutorul energiilor neptuniene si, vom putea evita neplacerile, (eventual acidentele).

In cadrul ciclului curent al fazelor Lunii, suntem in faza de crestere a Lunii - care a inceput la Luna Noua in semnul Scorpionului, pe 14 noiembrie 2012.

Pentru cei care incearca sa lucreze cu energia fazelor Lunii, suntem acum intr-o perioada foarte creativa, iar duminica 18 noiembrie, ar fi potrivit sa urmarim oportunitatile care pot sa apara pentru dezvoltarea planurilor asupra carora ne-am focalizat atentia la faza de Luna Noua, si sa verificam strategia de realizare a acestor planuri. Putem valorifica cu succes anumite avantaje, daca le vedem la timp. Este un moment avantajos pentru a incepe ceva nou dar, dupa ora 14:15, pentru a evita perioada de mers in gol a Lunii.

Marti, 20.11.2012 ne confruntam cu energia primului patrar, pe faza de crestere a Lunii; avand in vedere aspectele dinamice ale planetei Marte, este posibil ca tensiunea sa creasca mai mult ca de obicei. Eventualele dificultati intalnite ne arata daca ceva nu merge conform planului precum si ce anume avem de corectat pentru a obtine rezultatul dorit. Astfel ca ar fi potrivit sa folosim responsabilitatea pe care ne-o aduce Marte in tranzit prin Capricorn si sa dezamorsam din timp orice posibil conflict, sa fim toleranti, prudenti si rabdatori si, sa urmarim semnele ghidarii interioare.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: