Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 23 noiembrie 2012

Ce facem astazi ? – Planeta Venus intra in semnul Scorpionului.








   In aceasta seara, planeta Venus a intrat in semnul Scorpionului, pe care il va tranzita pana pe 16 decembrie 2012.
Schimbarea regimului vibrational al planetei Venus se realizeaza pe fondul trigonului pe care il formeaza la grad perfect cu planeta Neptun si al conjunctiei pe care o construieste deja cu planeta Saturn si care se va forma la grad perfect cu o zi inainte de faza de Luna Plina din 28 noiembrie. 
De asemenea, Venus construieste un sextil cu planeta Marte, aspect care se va forma la grad perfect chiar la Luna Plina, cand Marte va fi conjunct cu Pluton.

Energia planetei Venus preia caracteristicile zodiei tranzitate si de data aceasta ne stimuleaza tendinta de a ne manifesta intr-un mod mai pasional si mai posesiv propriile sentimente precum si de a avea o disponibilitate diminuata de a le intelege pe ale celorlalti; astfel, este posbil sa fim mai sensibili la motivatia emotionala a 
partenerilor de discutie, dar nu in sens constructiv, ci rezonand cu provocarea pe care suntem dispusi sa o vedem in orice demers sentimental-afectiv.

Se poate ca unii dintre noi sa devina prea implicati in relatiile sentimentale si sa se exprime prea puternic, poate chiar dominator. Atitudinea poate deveni mandra, se poate sa dispara diplomatia si simtul umorului. De asemenea, este posibil ca dezamagirea sa genereze gelozie si dorinta de razbunare.

Aceasta tendinta catre manifestarea sentimentala foarte intensa este stabilizata de colaborarea cu Saturn.
Iar interactiunea cu influentele astrale neptuniene si plutoniene ne ajuta in constientizarea trairilor sentimental afective. Situatiile pe care le vom depasi in aceste zile pana la Luna Plina si apoi pana la al doilea patrar ne vor ajuta sa privim cu luciditate la blocajele afective si sa le patrundem intelesul profund, neobservat pana acum.

Avem acum oportunitatea de a incheia o situatie nepotrivita si sa renastem pe o noua directie de evolutie. Acest lucru insa se produce daca alegem schimbarea si daca facem fata provocarii, daca depasim resentimentele, gelozia si/sau dependenta, dupa cum ne confruntam fiecare dintre noi cu propriile lectii.
Contextul astral ne ofera ocazia sa ne asumam responsabilitati, mai ales de natura spirituala si, ne ajuta sa trecem testul constientizarii acestor responsabilitati. Numai sa alegem sa facem parte din experienta.

Prin urmare, putem folosi aceasta perioada de timp pentru a ne stabiliza emotional si afectiv, pentru a invata sa ne recunoastem trairile si sa le atribuim adevaratul sens si adevarata importanta pentru omul care suntem, acum, fiecare.
Sa privim mai mult in jur si sa vedem lucrurile cu adevarat importante.
Sa facem distinctie intre nevoile orgoliului si cele ale sufletului.
Orgoliul nu va fi niciodata multumit si ne va transmite in continuare semnalele dependentei sentimental-afective, indemnandu-ne la dominare si control in relatiile noastre.
Sufletul insa, daca-i oferim ceea ce ne cere, ne plaseaza in starea de implinire, acea stare in care simtim linistea si pacea, pe care de altfel, ni le dorim cu totii.
 
Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: