Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 4 martie 2012

Ce facem astazi? 5 – 7 martie 2012



   De la intrarea sa in mers aparent retrograd, planeta Saturn ne propune o recapitulare finala a lectiilor invatate in perioada tranzitului sau prin semnul Balantei. Astfel,  ne mai arata o data, tot ce nu am rezolvat inca, in planul relational, in acel domeniu de viata pe care il tranziteaza acum pe harta natala a fiecaruia dintre noi. In aceste zile in care a format opozitia cu planeta Venus, planul sentimental afectiv ne-a atras atentia in modul potrivit pentru fiecare. Daca mai era ceva neasezat inca in viata noastra afectiva, acum s-a ridicat la suprafata, prin situatii in care am avut ocazia sa intelegem cum sa manifestam corect si complet ceea ce simtim, fiecare.

Luni, 5 martie, planeta Venus intra in semnul  Taurului si starea noastra interiora se recladeste din focul provocarilor care ne-au incercat.  Devenim cu totii mai puternici, mai sociabili si mai generosi in manifestarile noastre. Planul sentimental se stabilizeaza si se armonizeaza cu planul social. Vom simti cu totii o legatura mai puternica cu natura, cu planeta Pamant, precum si o nevoie mai mare de bine interior, de confort. Revine in atentia noastra interesul pentru valorile materiale si avem o mai buna abilitate de a lucra cu acestea.

Daca am raspuns solicitarilor aduse de lectiile planetei Saturn si, daca am facut efortul necesar de intelegere si compensare a carentelor scoase la lumina, acum este posibil sa ne bucuram de influenta energetica maxim benefica a planetei Venus in propriul domiciliu astrologic si, sa obtinem succesul in planul social, financiar si/sau sentimental.

In aceste zile avem sustinerea maxima a conjunctiei Mercur-Uranus si a aspectelor pe care la construiesc impreuna. Mintea noastra poate percepe un inteles mult mai profund asupra  a “cine sunt si ce am de facut eu pentru mine insumi”, ori asupra misiunii personale pe care, o putem vedea intr-o lumina noua. Gandul curajos, entuziast si poate chiar temerar, se ridica deasupra tuturor problemelor si descopera o noua imagine asupra propriului Sine. Poate sa apara acum o noua intelegere a manifestarii acestui Sine, la parametrii optimi pentru a ne pune in valoare.

In cadrul ciclului fazelor Lunii, urmeaza a se forma pe 8 martie faza de Luna Plina ce ne va deschide un culoar de materializare in linie dreapta. Pentru a-l  valorifica insa, este important sa ne reevaluam atitudinea fata de noi insine. Opozitia SoareMarte ne –a oferit  oportunitatea (daca ne propunem sa o privim la un nivel mai inalt de analiza) de a ne reconsidera propria imagine, de a ne largi viziunea asupra noastra precum si asupra efortului pe care suntem dispusi sa-l facem pentru noi insine.

Autoanaliza este potrivit sa o facem acum, pentru a culege un rezultat la faza de Luna Plina. Atunci vom putea plasa intelegerea acestui rezultat pe directia potrivita cu un maxim de impact energetic, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa putem concretiza intelegerea dobandita.

Spor si succes !!!  

Niciun comentariu: