Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 23 martie 2012

Ce facem astazi? 23 –28 martie 2012



   Astazi planeta Mercur, aflata in mers aparent reprograd, a intrat din nou in semnul Pestilor, pe care il parasise pe 2 martie. Este important sa fim atenti sa nu pierdem contactul cu realitatea si, sa facem distinctie intre inspiratie si confuzie mentala.

Cei care sunt obisnuiti sa lucreze cu planul intuitiv pot avea parte, pe parcursul acestui tranzit, de experiente deosebite, de constientizari importante.
Cei care nu au experimentat comunicarea intuitiva  dar sunt deschisi catre aceasta, pot avea acum niste rezultate, sau macar niste semne incurajatoare.

In acelasi timp se produce intalnirea intre Soare si Uranus (sambata, la grad perfect). Aceasta interactiune energetica poate sa ne aduca niste posibilitati noi, pe care le putem valorifica cu originalitate, printr-o actiune imprevizibila chiar si pentru noi insine.
Putem realiza acum o schimbare importanta sau, putem pune bazele necesare pentru a realiza ulterior o schimbare pe care o dorim de mai multa vreme sau pe care am vazut-o mult mai clar acum.

Suntem in faza in care inca negociem potentialul imens energetic pe care l-a lansat acum cateva zile Echinoctiul de primavara si mai apoi Luna Noua. Starea noastra interioara si alegerile pe care le facem acum ar putea determina realizarile acestui an.

Urmeaza cateva zile in care capacitatea noastra creatoare poate atinge cote pe care nici macar nu ni le putem imagina. Se realizeaza o suma de influente astrale, prin tranzitul Lunii in semnul Taurului, peste cei doi benefici ai sistemului solar Jupiter, mai intai si apoi peste Venus, sustinute si amplificate de conjunctia Soare – Uranus.

Pe parcursul acestui culoar energetic de maxima creativitate putem experimenta o mare expansiune de constiinta; este posibil sa simtim o mare nevoie de independenta ce poate deveni motivatia constructiva pentru a ne extinde viziunea, in legatura cu diferite proiecte pe care le avem in vedere, sau chiar cu drumul propriu in viata.

Acum se pot pune bazele unui proiect important, inovator, de mare impact, printr-o gandire (strategie) nonconformista. Putem initia, sau putem doar sa gandim derularea unor actiuni care necesita eforturi mari si /sau resurse deosebite, care ar urma sa fie mult mai usor realizate.
Avem la dispozitie doua momente de impuls maxim, care pot genera efecte foarte bune pe intreg parcursul anului :
  • duminica la miezul noptii, cand ne putem concentra pe un studiu, un ideal inalt, pe aspectele unei afaceri sau ale unei calatorii importante;
  • luni seara, in jurul orei 21.00, cand se realizeaza imbinarea intuitiei cu simtul estetic  si ne putem concentra pe aspecte ce tin de finante si casnicie, pe relatia cu mediul social; acesta este un moment favorabil activitatilor legate de zona artistica, ce aduce imaginatie, simt artistic si inspiratie la cote inalte.

Este important sa folosim constructiv influenta transmisa de planeta Mercur in mers aparent retrograd, care ne poate ajuta sa intelegem ceea ce nu am inteles inca, in legatura cu situatiile pe care le depasim acum si astfel, sa utilizam la maxim suportul mental, inspirational al acestei perioade.

Avem in fata un complex favorabil de imprejurari, precum si un potential energetic extraordinar, care pot fi valorificate daca avem disponibilitatea si curajul de a alege si de a face ceea ce este cel mai bine pentru noi.

Indiferent ce faceti, raspanditi-va lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: