Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 1 martie 2012

Ce facem astazi? 1 – 4 martie 2012



   Astrele marcheaza primavara calendaristica cu primul patrar din ciclul fazelor lunii. Cu Soarele in semnul Pestilor si Luna in semnul Gemenilor se anunta o prima zi de primavara cel putin contradictorie. Sa speram ca entuziasmul  nostru si mesajul  tacut al ghioceilor ne vor ajuta sa depasim tensiunea caracteristica acestui aspect.

Mai ales ca in continuare Soarele construieste opozitia cu planeta Marte aflata in mers aparent retrograd, este important sa ne observam starea interioara si sa transformam in timp util orice urma de nerabdare, revolta, razvratire sau chiar violenta, pentru a evita accidentele de orice natura. Ar fi sanatos sa incercam sa controlam energia fizica, sa observam si sa temperam orice imbold de a experimenta noul fara o analiza atenta a detaliilor de actiune.

In aceste zile se produc si doua schimbari de regim vibrational.
Planeta Mercur trece in semnul Berbecului vineri 2 martie astfel ca influenta energetica pe care o va revarsa asupra Pamantului si asupra noastra va accelera  procesele de gandire.  In comunicare se va simti probabil nevoia argumentarii precum si dorinta de a dezbate si de contradictie. In functie si de predispozitiile temei natale, unii dintre noi pot deveni impulsivi, iritabili sau chiar furiosi, avand in vedere si aspectele astrale deja analizate.

Daca reusim sa preluam influenta astrala in mod armonios atunci mentalul nostru va fi in stare de alerta, vom avea idei originale si perceptii spontane pe care le vom putea exprima direct, convingator si poate chiar intr-o maniera spirituala.
In aceste zile se produce intalnirea dintre planetele Mercur si Uranus, chiar la intrarea in semnul Berbecului, acesta fiind suportul astrelor pentru expansiunea constiintei noastre, in vederea depasirii testului de maturitate al procesului decizional, la care ne supune acelasi Mercur prin aspectele pe care le va construi in continuare cu Nodul Nord si Pluton.

In ziua de 12 martie planeta Mercur va intra in mers aparent retrograd si ne va arata atunci, pana la reluarea mersului direct, in 4 aprilie, greselile pe care le-am putea face acum.

In acelasi timp, planeta Venus paseste in semnul Taurului luni 5 martie pe fondul unui aspect de opozitie cu Saturn. Prin urmare, vom trai lectia propusa de planeta Saturn in tonuri vibrationale diferite.

Aspectul se formeaza cu planeta Venus in semnul Pestilor, astfel ca situatiile cu care ne confruntam in plan sentimental pot sa ne plaseze intr-o stare de suferinta sau poate chiar deceptie, dar, mai apoi ne redresam, pe masura ce Venus paseste in propriul domiciliu astrologic.
In masura in care primim si intelegem mesajul lui Saturn si perceptia noastra asupra experientelor traite se schimba si, ceea ce parea a fi o restrictie (un formalism sau o intarziere) devine o ocazie de a ne stabiliza sentimental - afectiv. Urmeaza lectii importante privind manifestarea sentimentelor si a compasiunii, pentru ca Venus incepe o colaborare in flux continuu cu toti greii sistemului solar, cu un maxim de influenta si de provocare dupa faza de luna plina.

Prin urmare, se pare ca intre prima zi de primavara calendaristica si prima zi de primavara a ritmurilor naturii (ziua echinoctiului de primavara) intram intr-o perioada de testare care ne pregateste pentru noul ciclu pe care il incepem oadata cu trezirea naturii la viata.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: