Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 11 februarie 2012

Ce facem astazi ? 12 - 16 februarie 2012
   Incepem saptamana viitoare cu o sustinere foarte buna a planului mental. Planeta Mercur se lanseaza intr-un carusel al unor colaborari stimulative cu greii sistemului solar : mai intai cu Saturn, apoi cu Neptun, Jupiter si Pluton. Intre timp isi schimba regimul vibrational, intrand in semnul Pestilor.

Scopul (si testul) final este in legatura cu  largirea viziunii asupra vietii si asupra locului pe care il ocupam acum in viata noastra; putem acum, pana la urmatoarea faza de Luna Noua, sa ne dezvoltam capacitatea de intelegere pana la un nivel nebanuit inca, putem realiza o extindere a constiintei dincolo de orice limite autoimpuse, putem exersa "controlul de sine" transmutand instinctul in forta mentala.

Planul mental este foarte activ si adaptabil la situatiile existente pentru fiecare dintre noi; putem folosi aceste influente astrale pentru a depasi aceasta perioada dezvoltand increderea, vointa; este important sa exersam comunicarea constructiva; putem genera acum efecte benefice in profesia noastra.

Ar fi potrivit sa acordam atentie ideilor care apar in aceasta perioada, sa lasam intuitia sa ne ajute, sa analizam pana la descoperirea cauzelor profunde a problemelor si a situatiilor cu care ne confruntam  si, sa formulam concluzii.

Toata aceasta efervescenta mentala se suprapune peste lectia planului sentimental  - afectiv care este deja in plina derulare. Ne pregatim pentru darurile Lunii Noi in semnul Pestilor.
Prin urmare, cu o gandire pozitiva, cu toleranta si cu incredere in fortele proprii putem folosi constructiv influentele astrale ale planetei Mercur si ale interactiunilor sale energetice. Vibratia sa modelata de caracteristicile semnului Pestilor ne ajuta sa fim mai receptivi,  mai diplomati si, ne stimuleaza sa dezvoltam o altfel de logica, mai subtila, pe care sa o exprimam intr-o forma mai detasata.

In cadrul ciclului fazelor Lunii, ziua de astazi este un moment al concretizarilor, pe faza de descrestere a Lunii, in care se poate manifesta o influenta favorabila a subconstientului in activitatea curenta; daca suntem deschisi catre procesul intuitiv, putem dezvolta un inteles nou al derularii proiectelor noastre care, ne va ajuta sa actionam mai bine in ciclul urmator.

Marti, 14 februarie, ziua in care Mercur intra in semnul Pestilor, si in care formeaza conjunctia cu planeta Neptun la grad perfect, este si ziua celui de al doilea patrar, pe faza de descrestere a Lunii. Este posibil sa simtim o oarecare tensiune, pentru ca, din tot ce facem, ceea ce nu se potriveste in mersul firesc al lucrurilor iese la suprafata prin diferite situatii cu care ne confruntam. Prin urmare, tot ce nu functioneaza optim acum, in cadrul planului (proiectului) la care lucram, trebuie schimbat. Merita sa fim atenti si sa nu ne luptam cu nepotrivirile, ci sa cautam cauza si sa luam decizii pentru a indrepta lucrurile in ciclul lunar urmator.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: