Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 16 februarie 2012

Ce facem astazi ? 17 - 21 februarie 2012
   In cadrul ciclului fazelor Lunii, ziua de vineri 17 februarie, este un moment de acceptare a rezultatelor si a cursului evenimentelor, precum si a modului in care am reusit sa ne punem in practica planul, proiectul, in a carui realizare ne-am implicat; in masura in care suntem sinceri si deschisi catre sfaturi si sugestii, putem intelege cum anume putem actiona mai eficace in continuare, in ciclul urmator al fazelor lunii sau in derularea altor programe.

De asmena astazi este o zi in care putem actiona mai puternic asupra subconstientului, transmitand mesaje clare, de actiune pentru fazele urmatoare ale programelor noastre.

In continuare, duminica 19 februarie, Soarele intra in semnul Pestilor. Aceasta schimbare de regim vibrational se realizeaza pe fondul unor aspecte armonioase si constructive pe care le formeaza Soarele cu Saturn si cu Neptun. Aceste influente astrale ne pot oferi o duminica inspirata, care sa ne provoace cu o idee minunata sau cu un declic care sa deblocheze un potential creator pe directia pe care se aseaza pe harta natala conjunctia Soare – Neptun, in primul grad al zodiei Pesti.  

Inainte de a parasi semnul Varsatorului, Soarele colaboreaza cu planeta Saturn si ne transmite o energie constructiva, un imbold catre autodisciplina, precum si curajul (sau poate intelepciunea) de a ne asuma responsabilitati noi.
Este posibil sa ne intalnim cu un test de maturitate, printr-o limitare a personalitatii, prin eliminarea atitudinilor ce dauneaza evolutiei. Prin acceptarea si intelegerea simbolismului experientelor traite acum, se poate dobandi mai multa profunzime in gandire si manifestare, se poate depasi o faza de calire fizica si psihica.

Ca un rezultat (bonus) al depasirii acestui test, chiar inainte de Luna Noua in semnul Pestilor, conjunctia Soare-Neptun ne ajuta sa finalizam experienta transformatoare, cu un inteles profund spiritual.  Este posibil sa fim mai sensibili, sa avem ceva mai  multa imaginatie, intuitia ar putea functiona mult mai bine. Suma tuturor acestor influente astrale ne poate aduce o mai mare incredere in fortele proprii si, realizam astfel, o schimbare profunda si subtila in viata cotidiana, folosind intelepciunea dobandita prin depasirea testului saturnian.

Suntem inca sustinuti in planul mental cu o mai mare capacitate de intelegere, ceea ce ne este de mare folos in cautarea radacinii lucrurilor si in stabilirea firului cauza-efect. Daca am folosit constructiv influentele astrale rezultate din colaborarile lui Mercur din ultima saptamana, atunci avem acum toate sansele sa valorificam entuziasmul si oportunitatile pe care ni le promite contextul astral.

Daca ne-am luptat insa cu mersul firesc al lucrurilor, daca ne-am impotmolit in traficul energetic, atunci este posibil sa ne aflam intr-un punct critic in care sa nu percepem tocmai clar si intreg, mesajul sufletului. Este important sa ne detasam de miezul problemelor, pentru a simti intentia interioara si pentru a lua deciziile potrivite.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: