Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 25 februarie 2012

Ce facem astazi ? 25 - 29 februarie 2012




   Cerul ne ofera un spectacol minunat, in primele ore ale serii, aliniindu-ne (in patea de vest) pe cei doi benefici ai sistemului solar Jupiter si Venus, alaturi de Luna, care incepe sa creasca vizibil.

Din punct de vedere astrologic, Luna construieste mai intai o conjunctie cu Venus si ne ofera un valoros echilibru emotional. Iar duminica noaptea il va ajunge pe Jupiter si impreuna ne vor mai ridica putin moralul si, ne vor ajuta sa ne deschidem mai mult sufletul.

Astfel vom avea un inceput de saptamana deosebit, din punct de vedere energetic, pentru ca ne mai ajuta si colaborarea Soare-Luna, pe faza de crestere a Lunii, printr-o influenta foarte potrivita pentru a porni o actiune noua. Ar fi bine sa urmarim oportunitatile potrivite pentru dezvoltarea planurilor asupra carora ne-am focalizat atentia la faza de Luna Noua, si sa verificam strategia de realizare a acestor planuri. Putem valorifica cu succes anumite avantaje, daca le vedem la timp.

Deja avem un ajutor din interactiunea Soare – Jupiter si este posibil sa apara o sansa la orizont in acest sfarsit de saptamana. Chiar daca fondul contextului astral se mentine in tonul schimbarilor si a transformarilor profunde, ne ofera entuziasm si optimism, semnale incurajatoare precum si situatii pe care, depasindu-le, ne redobandim increderea in noi si in viitorul nostru.

Acest ajutor celest poate fi blocat insa, prin instabilitate emotionala, prin manifestarea orgoliului, posibil chiar in mod exagerat. Nevoia de schimbare, de reinnoire personala, devine foarte puternica si, poate genera o emotivitate crescuta dar si o mare forta de regenerare. Este important sa realizam o detasare de putere si de materialism, sa dam dovada de flexibilitate in potrivirea lucrurilor, pentru ca este posibil sa ne confruntam cu situatii de neevitat dar, foarte valoroase pentru evolutia noastra.
Oricum, avem tot ajutorul de care avem nevoie.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: