Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 9 februarie 2012

Raspuns : Teodora – 9 februarie 2011 – despre relatia parteneriala
   Pentru a reusi sa iti intelegi partenerul (oricare partener) este important sa te lamuresti daca-i poti accepta personalitatea, asa cum este, fara sa vrei sa-l schimbi.

Este posibil ca actualul tau partener sa nu reuseasca intotdeauna sa manifeste acele sentimente pe care le simte. Eu cred ca este foarte serios si profund din punct de vedere sentimental-afectiv dar nu reuseste sa se exteriorizeze. Se poate sa existe o sensibilitate interioara, sa perceapa intuitiv suferinta si nevoile celorlalti si chiar sa se lase marcat de toate acestea. Poate chiar sa-si asume raspunderi mai mari decat s-ar cuveni. Dar toata aceasta traire interioara nu se lasa dezvaluita.

Aparent, poate sa para foarte comunicativ (sau sa-si doreasca sa fie astfel) dar exista o frana care opreste manifestarea.  Datorita acestui lucru pot sa apara momente in care nevoia lui de eliberare emotionala sa forteze aceasta bariera si atunci sa treaca in extrema  cealalta si sa devina impulsiv, sau cel putin foarte dinamic si foarte ferm in a-si exprima sentimentele.

De asemenea este posibil sa se refugieze in munca sa, pe care cred ca si-o face cu foarte multa implicare si cu un mare simt al raspunderii.

Dar este important si felul in care tu intelegi sa construiesti o relatie si sa-ti manifesti sentimentele; iar din acest punct de vedere as spune ca in interiorul tau sa da o lupta de care este posibil nici sa nu fii constienta, inca. Eu cred ca experientele de viata te vor invata sa iubesti neconditionat, pana la urma, invatand sa-ti transformi tendintele spre posesivitate si sa respecti libertatea de expresie a partenerului tau, oricare ar fi acesta.

Este important sa intelegi si sa dezvolti un concept sanatos privind familia si, sa realizezi un echilibru intre caminul tau si cariera ta (activitatea ta in plan social), fara sa renunti la nici una dintre ele. Acest lucru il reusesti daca renunti la a orice forma de judecata si de limitare mentala, daca iti deschizi mintea catre o viziune cat mai larga si progresista asupra profesiei tale si asupra felului in care o derulezi si, daca vei dezvolta o relatie de colaborare, comunicativa, in propriul camin.

Prin urmare, eu cred ca aveti nevoie sa vorbiti mai mult; daca doi oameni nu se plictisesc sa stea de vorba, atunci pot construi orice impreuna, inclusiv o relatie sanatoasa si frumoasa. 

Spor si succes si astept vesti bune !!!

Niciun comentariu: