Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 13 februarie 2012

Raspuns : Rodica – 13 februarie 2012 – despre o noua profesie



   Anul care incepe la urmatoarea ta aniversare este unul bun pentru studiu si pentru sustinerea de examene.  Planul mental va fi foarte bine sustinut, in general, e bine de urmarit, punctual, anumite aspecte stresante care se vor forma.

Eu cred ca in plan profesional se vor configura niste situatii care iti vor aduce in atentie situatia existenta intr-o lumina noua si vei simti imboldul sa iei anumite decizii. Este posibil sa faci eforturi importante, chiar sa te intalnesti cu o raspantie pe care o depasesti cu rabdare si cu maturitate, deschizand o cale noua sau concretizand niste conditii noi pentru acelasi drum.

Este important sa realizezi un echilibru in modul in care iti distribui atentia si sentimentele. Dupa luna august, urmeaza o perioada in care ai de muncit pentru cariera ta, dar in acelasi timp este bine sa fii atenta la cei de langa tine, acest lucru te va motiva si mai mult si iti va da putere.

Pana la aniversarea din acest an, este posibil sa te confrunti cu situatii delicate in plan relational, fie in cuplu fie cu anumiti parteneri, asociati, pe diferite activitati sau colaborari. Toate acestea au rolul de a te ajuta sa realizezi unele schimbari in tine, in modul in care te percepi si in modul in care iti percepi viata si locul tau in lume.
Este important sa-ti dezvolti o viziune extinsa si creativa asupra ta, asupra aspectului spiritual al fiintei tale precum si asupra modului in care iti construiesti parteneriatele de orice tip – tu stii cel mai bine care dintre ele nu te reprezinta si, acelea te vor provoca sa faci o schimbare de fond. Aceasta transformare antreneaza toate aspectele tale : personalitatea ta, mentalitatea, precum si planul sentimental – afectiv, in descifrarea profunzimilor spiritului tau.
Ai nevoie de multa rabdare si tenacitate in relatia cu tine insuti si, de multa toleranta in relatiile cu ceilalti, dar sfarsitul verii te poate gasi calita, in plina forma fizica, mentala si spirituala, astfel incat sa valorifici oportunitatile profesionale ce pot sa apara, daca tu le ceri.

Spor si succes si astept vesti bune !!!

Niciun comentariu: