Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 6 februarie 2012

Luna Plina in semnul Leului – 7 februarie 2012



   Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza marti 7 februarie 2012 la ora 23:53 ora Romaniei, cu Soarele in semnul Varsatorului si Luna in semnul Leului la grad 18,32.
Avem o harta a momentului foarte clara, planetele sunt grupate si formeaza mai putine aspecte, astfel incat putem descifra mai usor mecanismul interactiunilor astrale si il putem traduce intr-un sir de cuvinte cheie care ne pot orienta mai bine in demersurile pe care le intreprindem acum :   
lectia – schimbarea – constientizarea – reactia  – potentialul. 
Putem aborda acest mesaj in ambele sensuri, dupa cum suntem obisnuiti fiecare sa vizualizam drumul ales, fie pas cu pas fie axandu-ne pe ultima veriga vizibila din punctul in care ne aflam.

Astfel, acceptarea  lectiei (de invatat din situatia cu care ne confruntam) faciliteaza chiar invatarea, ceea ce conduce la realizarea schimbarii necesare, aceasta ajutandu-ne in constientizarea problemei, fapt ce va genera reactia potrivita si in final valorificarea potentialului.

Pe de alta parte, daca imi propun sa valorific potentialul momentului, atunci voi reusi acest lucru in conditiile in care constientizez natura si cauza problemei cu care ma confrunt, dezvolt reactia potrivita, realizand schimbarea necesara pentru a invata lectia de invatat si a acumula intelepciunea oferita de experienta respectiva.

Potentialul il ofera Luna Plina pe directia pe care ne-o arata gradul 18 in semnul Leului pe harta natala a fiecaruia dintre noi. In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment de maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare. Aceste rezultate reprezinta potentialul pe care il putem concretiza in faza urmatoare a ciclului lunar, faza de descrestere a Lunii.

Pentru a intelege valoarea si utilitatea acestui potential, este important sa lasam mintea libera, sa trecem peste orice bariera mentala, sa acceptam ca orice poate fi posibil, chiar daca logica noastra nu vede nici cum nici cand s-ar putea manifesta asa-zisul imposibil.
Simultan cu aceasta faza de Luna Plina se produce o activare puternica a functiei mentale, ideile pot curge in flux continuu, putem construi  acum, mental, si putem transmite, chiar valorifica, un gand, un inteles, un concept deosebit, pe directia sugerata de Luna Plina.

Energia mentala este nuantata de semnul Varsatorului si devine foarte activa, adaptabila situatiilor cu care ne confruntam. Creativitatea este la cote maxime, schimbul de idei se manifesta din plin, creste interesul pentru cunoastere, pentru studiu. In plus, avem puterea si increderea de a ne sustine ideile si deciziile.

Totusi, sa fim atenti la o posibila lipsa de obiectivitate, datorita faptului ca exista o legatura puternica intre mintea noastra si personalitate, astfel ca ne putem supraevalua pozitia in cadrul contextului pe care il experimentam.

Pentru a folosi cu eficacitate maxima oportunitatile oferite de aceasta faza de Luna Plina, in continuare, pe faza de descrestere a Lunii, este important sa avem reactia potrivita in cadrul colaborarilor pe care le derulam. Este posibil sa ne surprinda anumite manifestari, sau gesturi ale partenerilor nostri, mai ales in plan sentimental-afectiv. Insa, putem acum sa realizam o  expansiune de constiinta, care poate fi benefica exprimarii laturii noastre artistice, dar, care poate de asemenea, valorifica o oportunitate neasteptata in planul sentimental.

Abordand provocarea cu atitudinea potrivita, putem debloca un potential creativ deosebit, care impreuna cu sustinerea mentala conduce la constientizarea cauzelor conflictelor cu care este posibil sa ne intalnim.
Astfel, realizam schimbarea necesara depasirii situatiilor cu care ne confruntam de ceva vreme, de cand interactionam cu influenta energetica a opozitiei planetelor Jupiter si Saturn. Avem sansa sa invatam sau, sa confirmam ca am invatat lectia adusa de Saturn in tranzitul sau prin semnul Balantei, mai ales ca acum intra in mers aparent retrograd si ne ajuta, pana la toamna, sa definitivam noul sistem relational pe care l-am tot restructurat si perfectionat in ultimii doi ani.

Prin urmare, pana la 26 iunie 2012, cand Saturn isi va relua mersul direct, ne vom reintalni cu tot ce nu am inteles sau cu tot ce nu am asezat asa cum ar fi mai bine pentru noi, in domeniul de viata tranzitat de Saturn (semnul Balantei intre gradele 20-30) avand toate sansele sa vedem lucrurile mai clar si sa luam deciziile potrivite. Apoi, pana la inceputul lui octombrie cand Saturn va intra in semnul Scorpionului, vom demonstra ca am invatat si, ca avem incredere in alegerile noastre, asezand lucrurile asa cum ar fi fost potrivit de la bun inceput. De asemenea vom constata daca am inteles ce inseamna o relatie potrivita pentru noi si, cum anume sa o construim in mod armonios, in sensul cresterii ambilor parteneri.

 Mesajul Lunii Pline de maine vine pe fondul transformarilor sugerate si sustinute de colaborarea Jupiter-Saturn inca de anul trecut, precum si de influentele perechii Uranus-Pluton,  care ne ghideaza in continuare eforturile individuale si de masa pe care le facem in acest proces al evolutiei, mai mult sau mai putin constiente.

Acum insa avem un ajutor in plus, prin influentele energetice generate de planeta Neptun proaspat intrata in semnul Pestilor, prin aspectele pe care le construieste cu Saturn precum si cu Pluton. (colaborarea Neptun - Saturn prezinta trei etape impoartante pentru acest an si le von trata separat pentru a detalia anumite idei ce ne pot fi de folos in curgerea anului 2012).
Astfel, avem o putere de concentrare mai mare, exercitam un anume control asupra emotiei si imaginatiei descoperind intuitia, care ne ajuta in aspectele practice ale vietii, in preluarea, analiza si utilizarea informatiei.

Conflictul interior generat de opozitia Soare – Luna este usor amplificat de schimbarea de regim vibrational pe care planeta Venus o realizaeaza a doua zi dupa Luna Plina, prin intrarea in semnul Berbecului. Este important ca in aceste zile sa ne supraveghem atitudinea, sa ne observam atent entuziasmul si sa facem acele gesturi necesare dezamorsarii oricarei tensiuni. Este important ca personalitatea sa fie receptiva la mesajul subconstientului, sa ne ascultam impulsul interior.

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.


Spor si succes !!!

Niciun comentariu: