Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 21 februarie 2012

Luna Noua in semnul Pestilor – 22 februarie 2012




   Urmatoarea faza de Luna Noua se formeaza miercuri 22 februarie 2012 la ora 00:35, in semnul Pestilor. Orice faza de Luna Noua este un moment de nou inceput, favorabil reinnoirilor. Energia este minima, deci, inceputul se face prin decizie si planificare, prin gandirea strategiei, plantarea semintei (a ideii).
Luna ofera o forta deosebita gandului si cuvantului, astfel ca este important sa ne focalizam atentia asupra planurilor constructive, asupra a ceea ce ne dorim, eliberand din campul atentiei noastre tot ceea ce nu ne place chiar daca nu stim inca cum anume toate acestea vor dispare si din realitatea proprie, a fiecaruia dintre noi.

Aceasta faza de Luna Noua ne transmite un potential spiritual deosebit de puternic, care poate scoate la suprafata cea mai profunda suferinta reziduala din cele mai ascunse zone ale sufletului nostru. Prin recunoastere, constientizare, acceptarea cauzelor acestei suferinte precum si a efectelor produse (impacarea cu sine si cu ceilalti), pot fi eliberate blocajele emotionale, realizand o vindecare interioara care, ne desprinde definitiv de trecutul bolnav si ne deschide complet catre prezentul continuu. Pentru fiecare dintre noi desprinderea – deschiderea se poate realiza in acel domeniu din viata noastra pe care ni-l arata acum Luna Noua pe harta natala.

Daca acceptam acest proces de vindecare interioara, amplificam foarte mult puterea intentiei pe care dirijam acest potential. Influentele astrale ne sprijina in procesul de constientizare a momentului, dar si a potentialului (a fortei, puterii interioare, a oportunitatii … )

Daca rezonam cu acest moment si ne plasam in mod optim (cu starea si cu atitudinea potrivita) in fluxul energetic, atunci, la faza de Luna Plina, peste doua saptamani, am putea valorifica acest impuls spiritual cu rezultat maxim benefic si cu minim de pierderi (suferinta).

Este posibil ca urmatoarea faza de Luna Plina (8 martie 2012) sa ne plaseze intr-un context de descatusare a energiilor. Cu cat mai deschisi vom fi catre propunerea planului divin (energetic), cu atat mai usor si mai constructiv vom valorifica acest potential, care va genera efecte concrete imediate.

Este important sa urmarim firul sincronicitatilor si al semnelor (indrumarilor, sugestiilor) care se manifesta in realitatea proprie. Acesta este un mod de lucru cu propria realitate pe care il vom dezvolta din ce in ce mai constient, pe intreg parcursul planetei Neptun in semnul Pestilor.

Luna Noua ne ofera un impuls spiritual dar, depinde de noi pe ce directie si cum il angajam. Poate fi un moment de mare inspiratie, de trezire a constiintei, pentru cei care nu au trait inca aceasta experienta. Sau poate fi un moment de maxima expansiune a constiintei, pentru cei care lucreaza constient cu acest aspect al fiintei lor. La nivel de masa, acest impuls spiritual este orientat catre radacinile spirituale ale sufletului omului si catre conexiunea acestuia cu sursa, indiferent cum intelegem fiecare aceasta conexiune precum si, indiferent de simbolismul pe care il atribuim sursei, in mod particular si colectiv.

Este important sa fim prezenti, sa observam “potrivirea lucrurilor” si sa actionam in sensul acestei potriviri.
Sa ne observam starea interioara si sa o transformam continuu, catre punctul de echilibru, pentru a genera in exterior stabilitatea de care avem mare nevoie fiecare si, cu totii, acum.

Intuitia (mesajul sufletului) ne arata o directie optima de urmat, pentru fiecare si impreuna, dar este important ca noi sa ne-o asumam, sa o alegem si sa ne implicam cu toata increderea, pas cu pas, pana la obtinerea rezultatului dorit de fiecare dintre noi.

Curgerea energiilor ne provoaca cu o proba de incredere, care se poate derula pe o stare de balans emotional; este posibil sa traim un moment de bilant care sa conduca catre o reevaluare a planului si a strategiei de realizare a acestuia. Iar urmatoarea faza de Luna Plina este posibil sa ne ofere situatia in care, chiar sa ni se ceara sa manifestam intreaga acumulare a puterii, increderii si compasiunii, potentate de influentele astrale pe care le preluam acum.

Dar contextul astral ne ofera, alaturi de probe si conjuncturile care sa ne aduca confirmarile de care avem nevoie pentru ca astfel, sa ramanem pe drumul optim.

Traim in continuare un test de maturitate, care este testul acestui an si care raspunde la intrebarea “Ce facem in 2012?”. Vom relua acest test de mai multe ori in cursul anului, in conditii diferite, pana cand ne vom asuma pe noi insine in intregime si asa cum suntem fiecare, in fazele aferente procesului personal de devenire  (pana cand ne vom accepta, ne vom iubi si ne vom pune in valoare).

Contextul astral ne transmite in egala masura un echilibru al energiilor, precum si instrumentele necesare si potrivite cu care sa percepem si sa canalizam impactul energetic al momentului.

Este important ca noi sa ne lasam ghidati si sa luam acum, deciziile potrivite, pentru a putea concretiza darul Lunii Noi, astfel  incat, la faza de Luna Plina sa extragem intelesul profund al mesajului primit acum, si sa-l valorificam dupa dorinta si puterea fiecaruia dintre noi.

In ultimele doua saptamani Venus, si mai apoi Mercur ne-au ajutat astfel ca, inima (Ce facem astazi ? 8 - 11 februarie 2012), mintea noastra (Ce facem astazi ? 12 - 16 februarie 2012 ) precum si personalitatea (Ce facem astazi ? 17 - 21 februarie 2012) s-au pregatit pentru acest moment; influentele astrale rezultate din interactiunile planetelor personale cu planetele grele ale sistemului solar ne-au condus cel putin catre o intelegere, daca nu chiar constientizare pe care, acum, o putem transforma in intelepciune dobandita prin asumarea deciziei potrivite si implicarea activa, necesara, in sens crescator pentru fiecare, in acele probleme pe care ni le arata Marte retrograd pe harta fiecaruia.

Astfel, deschizandu-ne catre analiza intuitiva, folosind discernamantul, ascultand intelepciunea inimii si, renuntand total la judecata sub orice forma, reusim sa realizam acea conexiune interioara, necesara pentru a ne dezvolta capacitatea de a cuprinde suma tuturor posibilitatilor accesibile la un moment dat.

In felul acesta vom putea accesa in orice moment informatia optima pentru fiecare pas pe care il facem.

Joi, imediat dupa faza de Luna Noua, avem o zi intreaga de “mers in gol” al Lunii; este o influenta energetica nepotrivita pentru a actiona, mai ales ca energia este minima. Este mai curand o zi de reevaluare, urmand a trece la actiune sambata si mai apoi, mai in forta, luni.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: