Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 21 aprilie 2016

Ce facem astazi ? 21 aprilie 2016



Urmeaza faza de Luna Plina, vineri dimineata la ora 8:24, cu Luna pe gradul 3 in semnul Scorpionului.

Folositi faza de Luna Plina de maine, pentru a exersa ... „echilibrarea”. Pentru aceasta pare normal sa traim “bulversarea”, mai intai :)

Influentele astrale ne solicita, oricum, printr-un astfel de exercitiu, acum. Deci, cel mai usor ar fi sa rezolvam exercitiul, folosindu-l ... folosind contextul, situatiile, energia pe care o avem la dispozitie.

Poate fi acum unul din acele momente in care ne repotrivim pe drum.
Sau poate regasim drumul daca ne-am abatut intre timp, de la ultima repotrivire.

Luna Plina ne arata intotdeauna ceva ce ne-ar fi de folos sa vedem. De data aceasta, ar putea fi vorba despre cresterea personala si despre adevarata valoare care conteaza pentru noi, prin care ne masuram cresterea.
Este timpul sa vedem si sa recunoastem ce este „ascuns” in interior. Si este important sa nu judecam ceea ce vedem si nici sa ne judecam. Cand am ascuns toate cele pe care le vedem acum, eram altcineva. Intre timp am devenit cine suntem si, putem privi si intelege. Si facem ordine, asa cum intelegem acum ordinea.


Incepem un ciclu nou Venus-Uranus, maine seara, dupa faza de Luna Plina de maine dimineata.
In mod similar ciclului Mercur-Uranus care, periodic, la fiecare conjunctie Mercur-Uranus, ne deschide mintea pe un nou nivel de lucru mental, ciclul Venus – Uranus ne deschide inima, plasandu-ne prin fiecare conjunctie anuala pe un nivel nou de lucru in plan afectiv.

Acest lucru presupune eliberarea presiunii pe care o pune o relatie care nu curge constructiv, inca, sau care nu mai curge constructiv din diferite motive. Eliberarea de presiune nu presupune neaparat ruptura ci, clarificare interioara mai ales, dupa care putem obtine si clarificarea bilaterala.
Si putem face asta in mai multe relatii simultan, de mai multe tipuri.

Constient sau inconstient, vom traversa situatii care ne vor solicita sa schimbam modul in care privim realitatea si astfel, sa schimbam modul in care gandim despre noi si despre realitatea noastra.
Rezultatul ar putea fi ca vom schimba modul in care ne vom construi realitatea, in continuare.

Noul ciclu Venus-Uranus incepe chiar in ziua Lunii Pline, (cu Luna in semnul Scorpionului), astfel ca presiunea se poate simti mult mai intens, aparent nejustificat de intens. Mai ales ca astazi Luna a facut opozitie la perechea Venus-Uranus si, face in seara aceasta conjunctie cu Lilith.

Acest lucru insa ne poate fi de folos.
Este important sa preluam potentialul si sa-l folosim cu incredere – asta ar putea  fi potrivit sa facem noi de fapt, sa folosim potentialul, prin constientizarea posibilitatilor pe care le aduce, intr-un anumit moment.

Acum avem mai mult curaj si simtim mai puternic motivatia de a face schimbari.
Este important sa actionam in liniste, in mijlocul vacarmului.
Intelepciunea se manifesta si prin linistea pe care o generam in derularea haosului.

Pot apare brusc, stari surprinzatoare – de fapt deja au aparut, in realitatea unora dintre noi.
Poate apare nevoia de lamurire si de a regla chestiuni relationale, de a iesi de sub influenta altora, sau de sub influenta propriilor judecati.
Eliberam si ne eliberam, cu curaj.
Aparent este posibil sa nu ne recunoastem in ceea ce simtim sau in modul in care se organizeaza gandurile.
Poate fi o perioada de cateva zile in care suntem ajutati sa iesim din rutina, din tipar, din lantul emotional-afectiv-mental indiferent cine si cand la pus, in constructia noastra, energetica.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma pe 22 aprilie, in semnul Scorpionului, dupa care intram in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua in semnul Taurului care se va forma pe 6 mai. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: