Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 3 aprilie 2016

Ce facem astazi ? Ce facem cu Luna Noua ? 3 aprilie 2016







Va indemn sa iesiti din toate limitarile mentale, chiar acum :)
Nu este nevoie sa munciti din greu pentru asta.
Este important sa alegeti asta si, deja materializati “iesirea”. Experimentati teoria si formulati-va concluziile voastre, pe care, va bazati in continuare stiind ca sunt continuu optimizabile.

Folositi zilele ramase pana la Luna Noua (joi, in semnul Berbecului) ca sa va dezmortiti.
Respirati, priviti atent si primiti potentialul.
Ne reinnoim si, ar fi potrivit sa facem asta fara grija “retrogradarilor”.

Potentialul oricarui moment este extraordinar, tocmai pentru ca este “potential”. Rezultatele noastre depinde de cum primim si de cum folosim potentialul.
Intram intr-un ciclu in care “creatia” si creativitatea sunt puternic activate. Devine important sa alegem sa fim parte activa in proces si sa ducem aceasta abilitate (creativitatea, capacitatea de a materializa constient) pe nivelul urmator de lucru.

Suntem pregatiti. Poate ar fi de folos sa iesiti din tiparul folosit foarte des de catre foarte multi oameni : “lucrez la ... asta”, “inca mai am de lucru la ... subiectul acesta”.
De unde stiti daca si cat mai aveti de lucru?
Cum aflati ca ati terminat “de lucrat”?
Poate ar fi de folos sa stiu ca lucrez acum, ce este de lucrat. Am terminat, pana la etapa urmatoare. Intre timp ma bazez pe ce am dobandit lucrand. Folosesc si merg mai departe.
M-am pregatit. Sunt pregatit in orice moment pentru potentialul momentului. Si-l folosesc.

Nu mai proiectati mental experienta pregatirii, fara termen.
Nu mai proiectati pregtirea, pentru ca va pregatiti traind intre timp, fiind pregatit deja in fata oportunitatilor voastre. Ramane doar sa alegeti daca va place oportunitatea si daca vreti sa o folositi.

Scuturati-va de toata frana mentala, chiar acum ... si de cate ori va amintiti.
Chiar in aceste zile mintea noastra a primit un suflu nou, un imbold catre deschidere.
Poate ati avut idei faine, curajoase.
Folositi-le, daca tot au aparut.
Poate fi acesta un exercitiu simplu de primire si folosire a potentialului – orice idee reprezinta de fapt un potential.

Luna Noua aduce inspiratie si actiune, iar acest potential poate fi valorificat frumos, tocmai cu suportul retrogradarii celor doua planete Marte (17 aprilie) si Pluton (18 aprilie).
Acest moment in care cele doua planete intra, simultan, in miscarea aparent retrograda, poate stimula, (re)activa optim, puterea interioara, puterea personala.
Iar puterea personala nu este doar forta.
Puterea personala este intelepciune si implicare, pe suportul convingerilor personale.

Cu o Luna Noua  in conjunctie cu planeta Uranus, in semnul Berbecului, parte dintr-o piramida pe semne de foc, cu Saturn (Sagetator) si Ascendentul (Leu), DAR in cruadratura cu planeta Pluton (la cateva ore dupa cuadratura perfecta) ... construim frumos.
Si este important sa construim frumos, la nivel individual, pentru ca astfel inducem (orientam, materializam) potentialul de a construi frumos la nivel de grup, de comunitate si, pana la urma, la nivel planetar.

Prin urmare, folositi cu toata increderea si cu deplina bucurie acest moment, al inceputului de ciclu al fazelor Lunii in semnul Berbecului, primul ciclu de dupa echinoctiul de primavara.
Folositi-l stiind ca mecanismul interactiunii energetice ne ofera intotdeauna toate elementele necesare functionarii optime a procesului de materializare a potentialului.
Noi doar alegem fluxul potrivit fiecarui indemn interior.
Cand alegem drumul optim, chiar daca nu-l cunoastem, asta materializam, tocmai ca sa pasim pe acel drum.
Insa, starea interioara si convingerile personale coloreaza drumul, configureaza efortul.
Folositi puterea personala ca sa stabilizati starea constructiva si ca sa optimizati convingerile.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 7 aprilie, in semnul Berbecului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: