vineri, 15 aprilie 2016
"Harta natală ca instrument în dezvoltarea personală"
Rezumat - Prezentare in cadrul Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrae, echinoctiul de primavara 2016.
"Un punct de plecare", "o tendință", "o potențialitate, având în vedere că astrele dispun iar noi predispunem", “un instrument de corecție”…
Toate răspunsurile sunt, probabil, bune. Eu le-am spus doar:
- Ceea ce veți auzi acum este punctul meu de vedere. Fiecare dintre voi este liber să interpreteze harta natală cum simte, în conformitate cu vizunea lui și cu opțiunile pe care le are.
Orice astrolog va face o astfel de interpretare în funcție de propria educație spirituală, de modul în care își alcătuiește el lumea. Un astrolog medical îți va căuta bolile în harta natală, iar un healer holistic va descoperi capacitățile tale de vindecare. Un karmist îți va vedea bubele și păcatele, în timp ce un coach se va uita la ce chestii mișto ai putea tu transforma în viața asta.
Am continuat:
- Harta natală, din punctul meu de vedere, este maximul din ceea ce poți tu realiza în această viață, un ideal, un design personal de o perfecțiune aproape sexy. Se vorbește mult de ideea de “a-ți depăși harta”; măcar să ți-o îndeplinești tu și ai fi cu adevărat prea-fericit…
*
Harta este o schema, un prototip, un ansamblu de factori care, combinați și înțeleși te pot duce pe un drum de succes, realizare personală și împlinire. Ea îți arată cu ce să începi când ești bulversat, care sunt domeniile în care te-ai putea realiza și pune în valoare mai bine, unde este cel mai bine să faci “forță”, să lucrezi cu tine”.
Așa cum spuneam mai sus, harta este un design personal, un instrument pentru care un coach sau un “dezvoltator personal” ar plăti bani grei să-l înțeleagă și folosească. Este aur curat.
Posibil să existe și alte utilizări sau interpretări, așa cum am mai zis. Personal, eu pe această linie merg și merg bine… Din ceea ce am studiat până acum, nu există instrument de cunoaștere personală, sau radiografie la toate nivelurile ființei umane decât harta natală.
Pe care te invit, drag cetitorule, să o studiezi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu