Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Care este bratul fortei gandului ? Pana la urma, orice gand al nostru genereaza o “schimbare” … pentru ca genereaza un rezultat care schimba o situatie, mai mult sau mai putin vizibil.

Practic, noi traim o “schimbare continua”, deoarece mintea noastra functioneaza continuu, fluxul gandurilor noastre este continuu. Ne schimbam, in cadrul unui proces care se deruleaza continuu, si care se numeste viata noastra, generat de ceea ce gandim.Ceea ce ne propunem insa sa descoperim aici, este cum sa realizam, in mod constient si voluntar, schimbarile pe care le dorim. Si asta o putem face percepand  calea si pasii pe care-i avem de facut, sau, putem realiza acelasi lucru fara sa vedem intreg traseul de la inceput, dar urmand ghidarea interioara.
Sau, putem face asta pe orice alta cale simtim fiecare ca ar fi potrit.

Si atunci pare potrivit sa ne gandim la puterea gandului si, sa incercam sa intelegem cum anume aceasta produce efecte in realitatea proprie. Si daca puterea gandului reprezinta o forta cu actiune permanenta, atunci, transland fizica mecanica in planul energetic (unde actioneaza gandul), care ar fi “bratul fortei gandului”?

Legile fizicii ne-au aratat ca aceeasi forta produce efecte diferite in functie de “bratul” fortei. Lungimi diferite ale bratului fortei determina efecte diferite, prin puterea cuplului rezultat din fiecare pereche forta-brat.

In mod similar, daca acceptam ideea ca gandul genereaza efecte, ce anume determina efecte diferite rezultate din acelasi gand?

M-am trezit astazi cu aceasta intrebare – cineva drag plecat de curand dincolo, cu care am rezolvat multe probleme de fizica in timpul scolii, a aparut in vis si m-a intrebat, clar, raspicat : “Care este bratul fortei gandului?” 
Si m-am trezit cu gandul : “convingerea interioara”, … credinta … simbolizand de fapt increderea in rezultat, in atingerea scolpului ales, deci si increderea in resursele cu care operam, inclusiv in noi insine – resursa principala.

Intelesul acestui cuvant a fost mult redus, limitat la sensul religios.
De fapt el – cuvantul, prin intelesul sau larg – sta la baza tuturor realizarilor noastre.
Starea pe care o simbolizeaza genereaza o inlantuire de efecte care determina un rezultat final.
Daca nu ne place rezultatul, atunci sa identificam starea si sa o schimbam.

Subiectul ramane deschis :)   ce credeti ?
Care este bratul fortei gandului ?

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes!

Niciun comentariu: