Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 28 octombrie 2012

Luna Plina in semnul Taurului – 29 octombrie 2012






   Faza de Luna Plina se formeaza luni 29 octombrie 2012, la ora 21.50, in semnul Taurului – semnul puterii dar si al sensibilitatii interioare. 

In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment de maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare.
Conflictul interior generat de opozitia Soare – Luna este usor amplificat si de caracteristicile semnului astrologic – al Taurului.
Este important ca in aceste zile sa ne supraveghem atitudinea, sa ne observam atent entuziasmul si sa facem acele gesturi necesare dezamorsarii oricarei tensiuni.

La momentul respectiv planetele personale Mercur si Venus interactioneaza, fiecare, cu octava superioara a celeilalte – pare ca se realizeaza un acordaj delicat intre logica mintii si logica inimii.
Luna Plina pare sa prefigureze un rezultat, ca urmare a unui test de transformare a emotiilor.

Mintea face un efort sa deosebeasca idealismul utopic de potentialul spiritual.
Este posibil sa ne confruntam cu o lectie care, sa determine modul de a gandi si comunicarea, sa se orienteze spre scopul “comun” (al comunitatii).

Inima, traverseaza un proces de calire si, gestioneaza o posibila bulversare majora a planului sentimental.
Calea cea mai sigura ne-o arata sufletul, ca intotdeauna si, reprezinta alinierea la “planul divin” al vietii fiecaruia dintre noi, dar si al nostru, al tuturor.

Cumva, fiecare dintre noi, primim semnele necesare (sau poate ca le vedem acum mai clar) pentru a ne orienta sau pentru a avea confirmarea ca ne-am orientat deja pe directia potrivita.
Mai ramane sa ne asumam raspunderea pentru alegerile pe care le facem precum si pentru motivatiile care le sustin.

Lilith ne arata problema de rezolvat care, ar presupune si un aspect karmic, de grup. Prin aspectele pe care le formeaza, genereaza tensiunea minima necesara pentru producerea (sau doar declansarea) unei schimbari majore.
O mare dorinta de stabilitate poate genera acum o si mai mare dorinta de schimbare, precum si determinarea necesara pentru a realiza acea schimbare, care, poate apare in mod surprinzator chiar daca o asteptam de mult.

Pentru a depasi faza de “haos”, premergatoare oricarei reasezari interioare sau exterioare,  este important sa ne desprindem de trecut. Nu inseamna sa uitam trecutul.
Aceasta inseamna sa eliberam negativitatea care ne tine blocati in trecut si, care, consuma din resursele energetice fara sa produca altceva decat alta negativitate, care, la randul ei ne bloceaza in aceleasi sau in alte reziduuri emotionale.

Rezultatul palpabil, ni-l arata Luna Plina pe directia segmentului de viata tranzitat pe harta natala. Acest rezultat se sprijina pe procesul de reinnoire personala din domeniul de viata tranzitat de Pluton.
Este posibil ca acest proces sa ne plaseze in derularea unor evenimente necesare pentru a ne redescoperi increderea in fortele proprii atat la nivel individual cat si la nivel de grup, la nivelulul “comunitatii” – dupa cum intelegem fiecare acest concept.

La faza de Luna Noua care urmeaza, vom avea parte de o eclipsa totala de Soare; mai apoi, la urmatoarea faza de Luna Plina vom avea parte de o eclipsa de Luna.
Astfel ca, acum si in perioada care urmeaza, pe faza de descrestere a Lunii, Pamantul se scutura de toate “relele”, se elibereaza de tot ce nu-i face bine, tocmai pentru a se pregati sa primeasca noile energii pe care le aduc eclipsele.

Si noi ar fi potrivit sa facem la fel si, in perioada urmatoare sa incercam sa ne scuturam de poverile care nu ne mai invata nimic si care nu ne mai ajuta in nici un mod. Avem acum tot sprijinul astral sa facem curatenie in toate sertarele, in toate dulapurile si in toata “casa” mintii, inimii si sufletului.


Un mod de lucru cu energia Lunii Pline in semnul Taurului

Energia Lunii Pline in semnul Taurului ne ajuta, prin experientele de viata potrivite, sa ne dezvoltam increderea in noi insine, precum si capacitatea de a ne raporta la un sistem propriu al valorilor. De asemenea, ne poate ajuta, sa ne recunoastem si sa manifestam natural, detasat si firesc, senzualitatea.

Este un moment potrivit ca sa percepem stabilitatea sursei interioare.
Si, este important sa ne raportam mereu la aceasta stare, sa fie reperul principal in procesul de analiza si decizie, in orice situatie.

Se identifica si se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in atasamentul de posesivitate, ca urmare a derularii unor experiente prin care ne-am manifestat posesiv fata de bunuri, persoane si/sau idei (credinte).

Realizam aceasta concentrare a atentiei, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii .

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: