Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Ce facem astazi? Venus si Mercur la granita dintre zodii.






  Maine, duminica 28 octombrie, planeta Venus intra in semnul Balantei, pe care il va tranzita pana pe 22 noiembrie.
Schimbarea regimului vibrational al planetei Venus se realizeaza pe fondul colaborarii cu vestita cuadratura formata de  planetele Uranus si Pluton. Venus se afla in opozitie cu Uranus si construieste cuadratura cu Pluton.

Energia planetei Venus preia caracteristicile zodiei tranzitate si de data aceasta ne stimuleaza tendinta de a ne manifesta armonios si simplu propriile sentimente precum si de a avea o disponibilitate marita de a le intelege pe ale celorlalti; este posbil sa fim mai sociabili, sa urmarim armonia si proportia in ceea ce facem.
Se poate sa cautam implinirea prin relatiile noastre, care se restructureaza pe baza legaturilor de suflet, ceea ce ar putea conduce la o armonizare a parteneriatelor de orice tip. De asemenea, se poate manifesta mai liber si mai puternic simtul dreptatii in relatii.

Aceasta tendinta spre echilibru si armonie este greu incercata insa, prin aspectele pe care le formeaza planeta Venus. Aceste colaborari astrale pot sa ne aduca rasturnari de situatii in planul relatiilor in general, dar si in domeniul finantelor. In plan particular ne pot ajuta sa ne extindem (sau sa ne schimbam) viziunea privind manifestarea sentimentelor, a iubirii, pe orice directie, in stransa legatura cu zona din harta natala tranzitata.

Venus construieste insa un aspect de sextil cu planeta Mercur, care trece si ea granita intre zodii, din semnul Scorpionului in cel al Sagetatorului, chiar luni, putin inainte de faza de Luna Plina. Rezultanta acestei interactiuni astrale ne poate ajuta sa depasim incercarile planului sentimental-afectiv, printr-o mai buna comunicare in relatii, printr-o disponibilitate mai mare catre socializare si prin curajul de a ne manifesta trairile interioare.

Mentalul devine mai activ iar comunicarea mai argumentativa si, se simte imboldul de a depasi orice forma de limitare in gandire. Este posibil sa se accentueze preocuparea pentru aspectul spiritual al vietii.
Atentia noastra se orienteaza mai mult spre atitudine si spre viziunea de ansamblu.
Ar fi potrivit sa urmarim si detaliile, pentru ca exista acum posibilitatea de a avea perceptii gresite, sau, se poate doar sa ni se para ca sunt gresite. Este important sa ne clarificam imaginea unei situatii inainte de a formula observatii.


Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: