Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 7 octombrie 2012

Planeta Saturn in Semnul Scorpionului







   Saturn ne elibereaza din lectia relatiilor, parasind semnul Balantei si incepandu-si tranzitul prin semnul Scorpionului, (vineri 5 octombrie 2012), secondat in aceasta schimbare de regim vibrational si de cele trei planete personale, Mercur, Venus si Marte.
La granita dintre zodii, Saturn formeaza aspecte putine si … constructive. Se pare ca ne ofera o sustinere activa, pentru a depasi mai usor “probele”  Scorpionului.  Saturn formeaza conjunctie cu Mercur si sextil-trigon cu opozitia Venus – Neptun.
Astfel, ne intareste mentalul si ne responsabilizeaza sentimentele, pentru a ne dezvolta mai mult si mai frumos, aspectul spiritual al fiintei ce suntem fiecare. Ne ajuta – in acest proces de crestere personala si de grup - cu o profunzime a gandirii si cu o mai mare putere de concentrare.


Planeta Saturn aduce cele mai importante lectii de viata. Ne invata, ajutandu-ne sa integram energia semnului tranzitat, prin experiente de viata care sunt in legatura cu domeniul din harta natala ocupat de semnul respectiv.



Tranzitul prin semnul Scorpionului ne va ajuta sa renastem, printr-o transformare complexa,  totala, trecand mai intai prin faza de dispersie, pana la ruperea oricarei forme de atasament emotional afectiv.
Este posibil sa traim o reconstructie, interioara dar cu efecte foarte vizibile in realitatea proprie, prin autoanaliza si reformulare, prin reconsiderarea sistemului de valori. Vom trai situatii de viata care ne vor ajuta sa ne desprindem de ceea ce consideram acum a fi important, doar datorita atasamentului de aceste lucruri. Vom intelege ca atribuim sensul de “pierdere” acestor desprinderi, cand de fapt ele reprezinta doar eliberarea “balastului”, a ceea ce nu ne mai este de folos dar nu vrem sau nu putem sa recunoastem asta.

Semnul Scorpionului este si un simbol astrologic al sexualitatii.
Transformarea pe care o vom realiza va avea efecte si asupra manifestarii ecestui tip de energie.
In urmatorii doi ani, vom trai un proces de vindecare emotionala, invatand iertarea, precum si gestionarea curajului, prin asumarea constienta a gesturilor noastre si a efectelor pe care le producem. Ne vom vindeca de dependenta emotionala precum si de teama de dependenta emotionala, dezvoltand controlul interior prin echilibrare constienta si nu prin evitarea manifestarii emotiilor.

Influenta energetica a planetei Saturn ne va ajuta sa intelegem, sa simtim si sa manifestam, iubirea “pur si simplu”, neconditionata, eliberata din constrangerea atasamentului sub orice forma.

Toate aceste se produc printr-o cotitura in derularea proceselor mentale care, vor cunoaste o crestere neasteptata si surprinzatoare a flexibilitatii, depasind limitele autoimpuse.

Este important sa devenim si mai constienti de propria valoare, de tot ce este important cu adevarat pentru noi – ca individ si ca grup – si de importanta valorificarii tuturor resurselor, mentale, sentimental-afective si spirituale. Pentru ca efectele pe care le producem in plan personal, genereaza un efect in masa. Iar noi ne vom intalni cu acele situatii necesare pentru a intelege si pentru a ne asuma producerea constienta, voluntara si constructiva a acestor efecte la nivelul comunitatilor.


Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: