Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 15 octombrie 2012

Luna Noua in semnul Balantei – 15 octombrie 2012.







   Faza de Luna Noua se formeaza Luni 15 octombrie in semnul Balantei, la ora 15.00 si, deschide o cale catre renasterea in echilibru, prin valorificarea celui ce suntem, fiecare dintre noi.
Contextul astral ne ofera mai multe indicii astrologice care, fiecare in felul sau ne arata o inchidere de situatie, subiect, problema rezolvata, pentru a porni pe un drum nou, sau intr-o noua directie, sau in alte circumstante, in acel sector de viata pe care se suprapune Luna Noua in harta natala a fiecaruia dntre noi – gradul 22.32 Balanta.
Si facem acest lucru, pornind de la (si bazandu-ne pe) propria valoare pe care o crestem transformadu-ne, daca alegem asta.

Mai mult decat un inceput de ciclu lunar, acest moment aduce dorinta, motivatia, conditiile si resursele interioare necesare unei transformari profunde. Se reactiveaza un potential creativ, sustinut de Luna Noua in colaborare cu planeta Jupiter (aflata in mers aparent retrograd) dar si de planetele personale. Se formeaza multe aspecte,fiecare planeta aducand un plus de valoare acestui potential creativ, dar si tensiunea necesara declansarii procesului de transformare.

Este un moment de decizie.
Daca preluam provocarea si valorificam darul energetic, putem ajunge la o viziune mult mai extinsa asupra propriei realitati, la intelegerea conexiunilor si la deslusirea firelor cauza-efect, eliberandu-ne astfel din blocaje ale trecutului.
Putem realiza acum mult mai usor acest lucru deoarece Luna Noua ne da un impuls catre a intelege mai mult din aspectul spiritual al fiintei noastre (asa cum intelegem fiecare, acest lucru).

Este important sa observam modul in care folosim energia fizica si sa evitam combativitatea care, poate fi dirijata in mod nepotrivit cu situatiile pe care le depasim acum. Mai ales ca exista posibilitatea de a se manifesta violenta, prin noi sau in preajma noastra.

Lilith construieste cinci aspecte, prin care amplifica si potentialul creativ, dar si conflictul (interior si exterior) necesar automotivarii pentru depasirea limitelor si realizarea transformarii. Astfel ca se poate ajunge usor la violenta si revolutie, la nivel individual dar si de masa. Este important sa gestionam intentia in modul potrivit.

De fapt, faza de Luna Noua este un moment de formulare si focalizare a intentiei, urmand sa actionam in zilele urmatoare, (de regula, odata cu formarea sextilului Soare-Luna).
Acum se accentueaza nevoia de liberatate – de gandire, de miscare – si este important sa ne organizam in jurul unei motivatii spirituale, mai ales ca aceasta faza de Luna Noua amplifica activitatea spirituala, experientele intuitive precum si dorinta de a intelege toate acestea.

Luna Noua in semnul Fecioarei a deschis calea catre materializarea rapida. Acum putem materializa schimbarea pe care o pregatim de ceva vreme, sau, putem sa incepem aceasta materializare, pe faze, in functie de etapa de transformare in care ne aflam fiecare, in functie de implicarea dar si de constientizarea pe care am realizat-o.

Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Balantei

Acum ne aflam in fata Lunii Noi din semnul Balantei.
Vibratia energetica a semnului Balantei reprezinta echilibrul - prin tendinta catre echilibru precum si necesitatea de a-l atinge - armonia si uniunea, dar si decizia, justitia si concilierea.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne dezvolta fermitatea,  capacitatea de a lua decizii, de a coopera si socializa, si, pentru a construi parteneriate bazate pe respect si intelegere reciproca.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Unde sunt acum?
Unde vreau sa ajung ?
Si cine vreau sa fiu ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Balantei formuland un algoritm care sa reprezinte hotararea si alegerea facuta, fiecare dupa cum simte, dar care sa armonizeze sensibilitatea interioara si fermitatea exterioara, ajutandu-ne sa ne detasam de scopul ales . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Aleg … (scopul ales, decizia de luat)
In echilibru,
Daca aceasta experienta face parte din programul meu de viata. ”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Balantei, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: