Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 11 octombrie 2012

Ce facem astazi ? - Cum lucram cu fazele Lunii ? 11-14 octombrie 2012






   Suntem in ultimele zile din faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.
Luna Plina s-a format in semnul Berbecului pe 30 septembrie, ora 06.18.
Deja ne pregatim pentru faza de Luna Noua care se va forma luni 15 octombrie, ora 15.00, in semnul Balantei.

Avand in vedere colaborarea Soare-Luna, astazi  este o zi in care putem actiona mai puternic si cu o eficacitate mai mare asupra subconstientului, transmitand mesaje clare de actiune pentru finalizare sau pentru fazele urmatoare ale programelor noastre.

De asemenea astazi poate fi un moment de intelegere si acceptare a rezultatelor si/sau a cursului evenimentelor, precum si a modului in care am reusit sau nu, sa ne punem in practica planul, proiectul in a carui realizare ne-am implicat; in masura in care suntem sinceri si deschisi catre sfaturi si sugestii, putem intelege cum anume strategia si actiunea  noastra poate fi mai eficace in continuare, in ciclul urmator al fazelor lunii sau in derularea altor programe.
Traversam o perioada (pana la Luna Noua) de analiza a activitatilor desfasurate, cu asimilarea rezulatatelor, intelegerea cauzelor care au generat dificultati si constientizarea efectelor pe care le-am produs prin deciziile si actiunile noastre.

Aceste zile premergatoare fazei de Luna Noua reprezinta din punct de vedere energetic o perioada de eliberare  a reziduurilor emotionale, cu efect maxim posibil, raportat la dorinta, intentia noastra de a realiza acest lucru.
Si, formulam concluzii care ne ajuta in pregatirea urmatorului ciclu al fazelor lunii.
In mod similar, in activitatea practica, suntem inspirati si reusim sa eliminam tot ce nu ne mai este de folos, acum, - din casa, din masina (eventual :)), de la locul de munca, din mintea, inima si sufletul nostru.
De fapt, ne pregatim (fizic si energetic) sa primim noile influente energetice transmise de contextul astral la faza de Luna Noua.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: