Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Schimbarea







   Pentru cei care nu au un cont de Facebook, si care din acest motiv nu au acces la grupul “Schimbarea” pe care l-am format in acel spatiu virtual, o sa postam aici ideile principale care apar in discutie in grup, precum si unele comentarii in legatura cu acest subiect, cu eticheta “Schimbarea”.
Redam mai jos prezentarea scopului pentru care a fost constituit grupul si un colaj de idei prezentate de membrii grupului,  pana acum :


Va invitam sa discutam despre schimbarea noastra si despre schimbarile din viata noastra, despre “teoria” precum si des
pre experimentarea schimbarii.
Sa descifram si sa recunoastem daca si cum ne-am schimbat, de curand sau pe parcursul vietii.
Sa descifram si sa recunoastem schimbarea care se produce acum – in fiecare moment acum.
Sa intelegem ce ne place si ce nu ne place in procesul schimbarii si, mai ales cum sa ne adaptam la derularea acestui proces.
Sa incercam sa traim constient propria schimbare si sa ne bucuram de rezultatul acestei experiente.

… …
 
De regula ne este greu sa acceptam schimbarea, deoarece acest lucru presupune sa renuntam la confortul pe care ni-l ofera un anumit tipar - de gandire sau comportamental.
Si atat timp cat privim situatie din interiorul tiparului, a cam greu sa sesizam "binele" de dupa realizarea schimbarii.
Ca sa reusim asta trebuie sa ne raportam, inca inainte de a face schimbarea, la reperele noi, care devin valabile dupa iesirea din tipar, dar pe care le putem descoperi inainte.
Oricum, binele respectiv il vom percepe complet abia atunci cand il vom trai efectiv, deci, dupa realizarea schimbarii.
Din acest motiv este important sa avem incredere in noi, in ceea ce simtim sa facem, chiar daca nu ne putem explica ceea ce simtim - si tocmai din acest motiv nu putem explica, pentru ca ar trebui sa ne raportam la noile repere.


… …

Starea naturala a omului ar trebui sa fie cea de sanatate. Boala reflecta dizarmonia, de aceea este nevoie de schimbare. Indiferent care este cauza bolii unei persoane, aceasta poate ameliora sau vindeca boala prin schimbarea majora a tuturor obiceiurilor de gandire, actiune si implicit de a crea emotii.

… …

Va propun sa identificam si sa descriem starea interioara pe care am simtit-o (trait-o) chiar in momentul in care am ales sa schimbam ceva, in noi sau in viata noastra – starea dinainte de momentul alegerii (deciziei), starea de dupa si, starea chiar din momentul deciziei. Poate fi si o schimbare aparent minora … de fapt, ar fi potrivit sa ne oprim la prima situatie care ne vine in minte, acum, in momentul citirii acestor randuri :)
Ce am simtit in fiecare din caeste momente, cum ne-am manifestat ?
In felul acesta incercam sa decodificam mesajul sufletului si sa-l deosebim de "nevoia" si "disperarea" personalitatii.

… …
Din constatarile mele personale, inainte de a alege starea este una de cautare, stres, dorinta de schimbare, simti ca se apropie momentul unei decizii importante. Uneori scapi acest moment perfect in care poti alege si te intorci in ciclicitatea aceea rutinala de a cauta o portita incepand o noua incercare de evadare. Momentul alegerii insa, este unul clar de detasare si armonie interioara. Nu mai simti dorinta pentru ce era inainte, pur si simplu ai ales si ai schimbat in interiorul profund, astfel incat nu mai simti nimic. Nu mai exista framantari, intrebari, stres sau cautari, totul este perfect asa cum este, iar tu esti ca un martor la intamplarile unei alte persoane. Asa sesizez eu ceea ce eram si ceea ce am devenit, prin prisma martorului. Multumesc
Si te bucuri :)   si prinzi viteza :)  ... te simti bine si in forma, parca incepi sa te grabesti, ca si cum vrei sa ajungi mai repede in fata noului scop ales; eu stiu ca asta simt cand aleg in concordanta cu solicitarea-indrumarea sufletului (care stie cel mai bine ce e de facut); altfel, daca sunt pe langa drumul optim, nu am "pornire", nu-mi vine sa fac sau sa spun nimic, fara sa am o motivatie clara.

… …
Fiecare om care traieste o stare de suferinta se schimba. In functie de schimbarea care se produce se modifica si starea omului.

Poti recunoaste acest mers al lucrurilor in propria ta viata. Daca esti sincer in acest proces de autoanaliza, descoperi ca suferinta prin boala a aparut dupa ce ai nesocotit o alta forma de suferinta, care a aparut din diverse alte motive dar, cel mai adesea din modul in care iti gestionezi relatiile – inclusiv relatia cu tine insuti.

Prin urmare, in functie de schimbarile pe care le faci asupra ta se schimba si situatia in care te afli, se schimba starea ta de suferinta – daca aceasta exista.

Si atunci, daca am observ at aparitia acestui efect, de ce sa nu-l producem constient, in sensul binelui nostru?

Poti sa realizezi schimbarea, constient, atunci cand apar primele semne ale starii de suferinta, evitand prelungirea acestei stari cu toate consecintele care se produc asupra corpului, mintii si sufletului tau. Si cu cat mai mult vei dori asta, cu atat mai repede si mai usor vei reusi.

Dar ce inseamna schimbarea ? si ce inseamna schimbarea ta ? ce se schimba ? si cum se schimba ? ce se intampla de fapt in cursul realizarii unei schimbari ?

                                Nu stiu la ce te referi cand vorbesti despre lucrurile care nu se potrivesc.
                                ma refer la situatiile in care apar tot felul de "piedici", intarzieri, nepotriviri de programe, intalniri ... etc... adica nu se leaga fazele de realizare a unui scop; in astfel de cazuri fie nu e bine pt noi sa ajungem unde ne-am propus, fie calea nu e cea mai buna fie ceva din toata strategia nu se potriveste in schema de ansamblu



Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: