Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 23 decembrie 2011

Luna Noua in ajunul Craciunului – 24 decembrie 2011


 
   Orice moment de Luna Noua ne ajuta sa ne reorientam potentialul energetic. De data aceasta, intreg potentialul solstitiului de iarna care, a cumulat mesajele celor doua eclipse (partiala de Soare si totala de Luna), asteapta sa-l angajam pe directia potrivita pentru fiecare dintre noi.

Traim acum un moment foarte important, in care asezam dorinta, motivatia si scopul nostru constient pe noul drum pe care l-am ales. Ritmurile cosmice ne propun o sincronicitate pe care numai planul divin (energetic) ar fi putut sa o potriveasca. Luna Noua ne aseaza in bataia vantului astral potrivit, exact in momentul renasterii spirituale simbolizat de sarbatoarea Craciunului. Si un impuls suplimentar ne aduce planeta Jupiter care, pe 26 decembrie isi reia mersul direct amplificand mesajul solstitiului. De asemenea, Jupiter incepe sa stabilizeze planul financiar, greu incercat in ultima vreme si care, ne-a oferit tuturor importante lectii de viata.

Altfel spus, in ajunul Craciunului facem toate reglajele potrivite si necesare pentru a ne plasa apoi, exact in zilele de Craciun, intreaga structura, renascuta, redefinita mental, emotional si spiritual, in fluxurile energetice ale noului an cosmic simbolizat de solstitiul de iarna.

Ne-am pregatit pentru acest moment intreg anul 2011 si lucrul acesta s-a vazut atat la nivel personal dar si la nivelul intregii planete Pamant. S-au produs schimbari fundamentale in viata fiecaruia (chiar daca nu le recunoastem sau nu le acceptam inca) iar la nivel planetar ne aflam intr-o realitate pe care nu ar fi estimat-o nimeni inainte de Craciunul anului trecut.

Acum, Luna Noua ne propune un potential creator foarte mare, care ar fi potrivit sa se manifeste in sensul cresterii personale, astfel incat ridicarea vibratiilor proprii sa ajute si sa insoteasca cresterea vibratiei planetare.
Acest potential creator ne aliniaza pe fiecare dar si pe toti, impreuna, la programul optim de viata (sau planul divin, voia lui Dumnezeu, … sau cum doreste fiecare sa-l denumeasca). Este declansat prin evenimente “surpriza”  si determina schimbari importante in viata curenta, in modul de viata obisnuit, cotidian. Pentru fiecare dintre noi, acest potential actioneaza cu maximum de eficacitate daca il folosim in acel sector de viata pe care il indica Luna Noua dupa cum se pozitioneaza pe harta natala.

Vom depasi mai usor situatiile generatoare de schimbare daca vom recunosate si vom exprima iubirea neconditionata si altruista. Este posibil ca aceste cuvinte sa sune ciudat de impersonal si mai ales imposibil de aplicat pentru unii dintre noi. Dar ele reprezinta criteriul de baza care va determina construirea realitatii in noua etapa de existenta catre care ne poarta anul 2012.

Modul nostru de a gandi se aseaza acum pe noul tipar, dupa ce am depasit pe parcursul anului, diferite faze de transformare. Intelegm acum intr-o lumina noua felul in care percepem realitatea, identificam, redescoperim propriul filtru si il reajustam in sensul armonizarii interactiunii pe orice directie. Este posibil sa realizam acest lucru cu o anume incordare interioara, poate cu un razboi al ideilor si chiar al cuvintelor, dar pana la urma intelegem rolul mentalitatii de tip nou intr-o lume noua.

 Procesul de transformare interioara se deruleaza, in flux continuu, iar noi suntem parte din acest proces, fie ca suntem sau nu suntem constienti de acest lucru. Dar putem participa constient in acest proces, folosind influxurile astrale la momentul potrivit pentru fiecare tip de situatie.

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala pot folosi acest moment cu adevarat magic, pentru a se angaja deplin pe drumul ales pentru ca, altfel, in continuare, experientele de viata ne vor propune alegerea si schimbarea fara de care nu mai avem nici unde  si nici cum sa inaintam.

Este momentul sa acordam intreaga noastra incredere sufletului nostru si sa-i primim mesajul pregatit indelung, exact pentru aceasta perioada minunata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Teoretic,da!...practic,unii nu reusim sa ne "transformam,ramanem "ancorati" in trecut sau intr-o realitate care ne sfasie in continuare sufletul...
Un sfarsit de an asa cum il sperati!

Astro Mercur spunea...

Teoria o percepe si o intelege fiecare dupa cum il "lasa" filtrul pe care si l-a pus.

Iar practica are un inteles diferit pentru fiecare dintre noi, rezultatul fiind masura credintei proprii in efectul asteptat.

Ancorele au si ele rostul lor, dar niciodata pe termen lung, sau definitv, pentru ca ne transformam continuu si odata cu noi si orizontul nostru se schimba; este important sa nu ne ingradeasca exprimarea de sine si nici bucuria acestei manifestari, indiferent de portul in care ne-am oprit.

Anonim spunea...

Nu va contraziceam,doar constatam cu tristete ca nu toti reusim...
Am mai scris cateva randuri,se pare ca site-ul nu a acceptat comentariul meu,asa ca am revenit doar cu ce am scris mai sus...

Astro Mercur spunea...

Comentariile nu sunt moderate ... probabil ca a fost o perturbare in functionarea blogger.com; iar eu nu am vazut acest comentariu pana acum ... :)

Eu am inteles mesajul tau si nu l-as fi preluat ca pe o contrazicere pentru ca pur si simplu reprezinta un punct de vedere. Iar raspunsul meu de asemenea reprezinta punctul meu de vedere, care se vroia o explicatie dar si o incurajare tocmai pentru cei la care te-ai referit tu.