Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 14 octombrie 2011

Ce facem astazi ? 14 – 16 octombrie 2011 Planeta Mercur in semnul Scorpionului





   Miercuri 13 octombrie 2011 planeta Mercur a parasit semnul Balantei si a intrat in semnul Scorpionului, pe care il va tranzita pana pe 2 noiembrie 2011.

Energia planetei Mercur preia caracteristicile zodiei tranzitate stimulandu-ne capacitatea de concentrare si ajutandu-ne sa ne accesam cele mai profunde resurse. Procesul de analiza devine foarte critic cu tendinte spre scepticism; este posibil sa devenim mai transanti in negociere si exprimare, pastrandu-ne diplomatia, dar in sens speculativ.


Mintea noastra se mobilizeaza puternic si hotarat, se orienteaza mai ales spre ceea ce inseamna pentru fiecare dintre noi reflectia profunda. Este stimulata capacitatea de perceptie dar si tendinta spre intriga, complot, neincredere in ceilalti, mister.


Vom avea, pe parcursul acestui tranzit, un simt critic mai puternic care ne poate purta catre contrazicere si blocaje in comunicare; spiritul de echipa se diminueaza si, mai mult sau mai putin constient intram intr-o competitie subtila, aparent cu ceilalti, dar de fapt cu nevoile noastre profunde.


Atentie la tendintele egoiste si de dominare, la intoleranta in dialog, la lipsa de detasare – fie ca le vom manifesta noi si putem astfel creea un impact nepotrivit asupra celor din jur, fie ca am putea fi tinta unor astfel de provocari fata de care ar fi potrivit sa reactionam cu mai multa ingaduinta, sau poate chiar cu intelepciune.

In mod particular, preluam aceste influente ale planetei Mercur  si le manifestam in zona din harta natala a fiecaruia dintre noi, ocupata de semnul Scorpionului. In acel sector de viata, gandirea si comunicarea  vor fi influentate de caracteristicile energiei acestui semn zodiacal. Prin urmare ar fi potrivit sa-i folosim intelept calitatile specifice si sa le orientam influenta in sensul dorit de noi, precum si sa recunoastem si sa modelam aspectele perturbatoare, astfel incat sa producem experiente de viata constructive.

In contextul astral actual, schimbarea registrului vibrational al planetei Mercur se realizeaza pe fondul unui aspect de trigon pe care aceasta il realizeaza cu Neptun, al carui maxim de influenta s-a manifestat chiar in ziua fazei de Luna Plina, ceea ce accentueaza si mai mult mesajul acestui moment. Scorpionul este un semn al mortii si al renasterii interioare, prin urmare, ni se arata si pe aceasta cale, ca schimbarea modului de a gandi este necesara in aceasta etapa a evolutiei noastre individuale si de grup.

In continuare, Mercur colaboreaza cu Pluton si ne ajuta prin extinderea capacitatii de intelegere, prin extinderea constiintei; acum, prin depasirea barierelor gandirii noastre putem transmuta instinctul in forta mentala, descifrand astfel cauzele si radacinile lucrurilor, a situatiilor si a evenimentelor din viata noastra.

Acest impuls mental creativ urmeaza a fi sustinut si de conjunctia Mercur-Venus care se formeaza in zilele urmatoare si care ne va insoti ceva mai mult timp. Avem o sustinere astrala puternica si ar fi sanatos sa o valorificam pentru ca lectiile care ne asteapta in continuare ne vor incerca prin confuzie si idealism, nerabdare si neintelegere care pot conduce la decizii pripite si problememe financiare.
In astfel de situatii sa ne amintim de resursele pe care ni le ofera acelasi plan astral, care intotdeauna ne aduce, odata cu lectia de invatat si toate instrumentele necesare pentru a trece testele cu nota maxima.

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala, pot folosi constient tranzitul lui Mercur prin semnul Scorpionului pentru a-si dezvolta intuitia si capacitatea de focalizare a atentiei, pentru a-si deschide mintea constienta catre resursele subconstientului. Astfel putem sa largim propria viziune asupra programului de viata si putem alege sa materializam si sa dezvoltam o alta variant, mai frumoasa si mai fericita, a realitatii noastre.


Spor si succes !!!

Niciun comentariu: