Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 4 octombrie 2011

Ce facem astazi ? 4-8 octombrie 2011



Zodiacul
In aceste zile influentele astrale ne aduc ceva mai multa rezistenta psihica si stapanire de sine; procesul de gandire este mai profund, mai matur, cu tendinta spre reflectie, ceea ce poate conduce la modificarea partiala sau chiar totala a unor principii de viata (colaborarea Mercur – Saturn).

Acesta poate fi un ajutor foarte valoros, avand in vedere ca este posibil sa ne intalnim cu anumite conjuncturi favorabile, iar graba si nerabdarea ne pot plasa in situatii de blocaj aparent, ce functioneaza doar ca o frana energetica oferindu-ne ragazul de a vedea totul mai limpede.

Primim un imbold energetic pentru atingerea propriilor scopuri dar este sanatos sa ne reevaluam motivatia si, sa o reformulam in modul cel mai potrivit.

Incepand de maine, pentru o saptamana, anumite influxuri astrale (colaborarea Venus – neptun) vor accentua importanta aspectului spiritual al vietii noastre. Este posibil ca unii dintre noi sa simta in anumite momente nevoia de a se retrage putin din viata sociala si de a petrece ceva timp cu sine insusi, tocmai pentru a prelua in liniste si in intregime mesajul astrelor. Vom depasi situatii care ne vor readuce in atentie iubirea fata de ceilalti si mai ales iubirea fata de noi insine. Aceste concepte isi schimba din ce in ce mai mult intelesul iar eclipsele verii au declansat o accelerare puternica a acestui proces de constientizare.

Astazi mai resimtim efectele primului patrar, care poate genera o anume tensiune generala, este necesar ca latura noastra constienta sa fie receptiva la semnele subconstientului si sa manifestam vointa de a le urma. Dar acest aspect al ciclului fazelor lunii reprezinta si un moment favorabil in care putem observa mai usor ceea ce nu functioneaza bine in programul nostru (in derularea proiectelor noastre) si sa corectam daca consideram ca sunt corectii de facut.

Acelasi ciclu al fazelor lunii ne ofera joi, 6 octombrie spre seara, aspectul de trigon Soare –Luna (in crestere). avem astfel o zi foarte buna pentru actiunea concreta sustinuta de un maxim de creativitate – subconstientul ne impulsioneaza cu ideile potrivite pentru dezvoltarea planurilor noastre iar noi avem o mai mare disponibilitate de a-l auzi si asculta.

Miercuri insa este o zi de mers in gol al Lunii (aproximativ de la ora 9.00 la 18.30) – este posibil ca o initiava noua sa nu aiba prea mare succes, mai bine lucram la proiectele incepute deja.

Sa nu uitam ca toate aceste influente astrale se manifesta pe fondul deja existent de ceva vreme, sustinut de greii zodiacului, planetele Jupiter, Saturn, Uranus si Pluton, care ne transmit in continuare dorinta de reinnoire, de regenerare, nevoia de a gasi un sens mai profund al existentei noastre, sub aparenta unei crize majore care pana la urma ne va conduce catre marea schimbare, pe fiecare in ritmul propriu, ales.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: