Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 9 octombrie 2011

Ce facem astazi ? 9 – 11 octombrie 2011



Venus in culori reale.
Sonda americana Mariner 10,
5 februarie 1974.
Foto: NASA, Ricardo Nunes.
 Astazi, duminica 9 octombrie, planeta Venus intra in semnul Scorpionului, pe care il va tranzita pana pe 2 noiembrie 2011.

Schimbarea regimului vibrational al planetei Venus se realizeaza pe fondul trigonului pe care l-a format la grad perfect sambata 8 octombrie cu planeta Neptun si al sextilului pe care incepe sa-l formeze cu planeta Pluton si care se va construi la grad perfect la putin timp dupa faza de Luna Plina din 12 octombrie.

Energia planetei Venus preia caracteristicile zodiei tranzitate si de data aceasta ne stimuleaza tendinta de a ne manifesta intr-un mod mai pasional si mai posesiv propriile sentimente precum si de a avea o disponibilitate diminuata de a le intelege pe ale celorlalti; astfel, este posbil sa fim mai sensibili la motivatia emotionala a partenerilor de discutie, dar nu in sens constructiv, ci rezonand cu provocarea pe care suntem dispusi sa o vedem in orice demers sentimental-afectiv.

Se poate ca unii dintre noi sa devina prea implicati in relatiile sentimentale si sa se exprime prea puternic, poate chiar dominator. Atitudinea poate deveni mandra, se poate sa dispara diplomatia si simtul umorului. De asemenea, este posibil ca dezamagirea sa genereze gelozie si dorinta de razbunare.

Aceasta tendinta catre manifestarea emotionala foarte puternica este accentuata de aspectele pe care le formeaza planeta Venus; mai intai sextilul cu Pluton si mai apoi opozitia cu Jupiter; contextul astral ne plaseaza in situatii care vor genera acele stari interioare, necesare declansarii unei renasteri personale. Putem depasi acum anumite blocaje emotionale, prin recunoasterea si intelegerea propriilor trairi afective.

Aceste colaborari astrale pot sa ne aduca neintelegeri, excese precum si un interes crescut pentru ceea ce primim in cadrul relatiilor noastre.In plan particular aceste tendinte de multumire a simturilor si senzatiilor se pot manifesta in acel domeniu de viata pe care il tranziteaza acum Venus in harta natala. De asemenea, planetele din semnul Balantei, Soarele, Saturn, Mercur alaturi de Venus care paraseste astazi aceasta zodie, stau fata in fata cu Lilith din semnul Berbecului, astfel ca natura provocatoare a influentelor astrale este accentuata.

Prin urmare, putem folosi aceasta perioada de timp pentru a ne antrena emotional si afectiv, pentru a invata sa ne identificam trairile si sa le alocam adevaratul sens si adevarata importanta pentru omul care suntem, fiecare. Sa facem distinctie intre nevoile orgoliului si cele ale sufletului. Orgoliul nu va fi niciodata multumit si ne va transmite in continuare semnalele dependentei sentimental-afective, indemnandu-ne la dominare si control in relatiile noastre. Sufletul insa, daca-i oferim ceea ce ne cere, ne plaseaza in starea de implinire, acea stare in care simtim linistea si pacea, pe care de altfel, ni le dorim cu totii.

Saptamana incepe pe mersul in gol al lunii, deci noile initiative ar fi potrivit sa mai astepte, acum putem sa le dezvoltam pe cele pe care le-am demarat deja. Pana la faza de Luna Plina din 12 octombrie, suntem pe un maxim energetic, (vezi ciclul fazelor Lunii) sustinut si de un plan mental bine structurat si inspirat. Astfel ca aceste zile reprezinta o perioada a efortului  maxim cu obtinerea rezultatului dorit, daca intelegem natura influentelor astrale pentru a le folosi in modul optim pentru fiecare dintre noi.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: