Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 20 octombrie 2011

Ce facem astazi ? 20 – 23 octombrie 2011





Cum interactionam cu influentele astrale ?

Astazi ne confruntam cu al doilea patrar, suntem pe faza de descrestere a lunii si se formeaza cuadratura Soare-Luna, pe fondul de mers in gol al Lunii pana la ora 13.00; poate fi o zi tensionata, in care sa ne confruntam cu tot ceea ce nu merge bine in derularea planurilor noastre. Sau poate ca doar facem o evaluare a eforturilor depuse si ceea ce nu ne multumeste poate declansa un mic moment de criza.

Pe de alta parte, suntem inspirati de colaborarea Mercur - Venus si Soare-Neptun; aceste influente astrale ne incarca cu multa energie mentala si sentimentala, putem fi foarte creativi.

Daca apare un moment de frustrare, ar fi sanatos sa reusim sa depasim acest moment fara sa luam decizii in pripa si motivati de ambitie; daca observam emotiile negative si reusim sa le transformam, intuitita va functiona din ce in ce mai bine si vom  putea intelege sensul schimbarilor pe care trebuie sa le facem pentru a imbunatati mersul lucrurilor. Abia apoi putem lua deciziile potrivite.

Sambata poate fi o zi foarte inspirata, daca avem incredere in fortele noastre si suntem receptivi la mesajul sufletului, putem vedea totul mult mai limpede, ne putem reevalua motivatia si de asemenea putem reformula mai clar si mai concis scopul planurilor noastre. Toate acestea ne vor fi de folos la faza de Luna Noua ( 26 octombrie) cand vom incepe un nou ciclu al fazelor lunii si o noua etapa in derularea proiectelor in care suntem implicati.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: