Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 11 octombrie 2011

Luna Plina in semnul Berbecului – 12 octombrie 2011




Luna Plina prin binoclu
 Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza in semnul Bebecului, in dimineata zilei de miercuri 12 octombrie 2011.

Avand in vedere etapa in care am ajuns, cu totii, in cadrul procesului evolutiv al planetei Pamant, cred ca este potrivit ca analiza astrologica sa abordeze influentele astrale la cel mai inalt nivel vibrational al lor. Fiecare instrument astrologic ne ofera propria indrumare energetica pe un anume interval vibrational si, fiecare dintre noi preia influenta energetica respectiva, prin procesul de rezonanta, in functie de starea interioara a momentului. Prin urmare, cu cat mai echilibrati si armoniosi suntem cu atat mai inalt va fi nivelul de interactiune cu influxurile astrale, preluand astfel caracteristicile constructive ale acestor influente.

Anul acesta, toate sursele de informatie spirituala (prin canalele de comunicare specifice fiecareia) au aratat in mod continuu necesitatea realizarii unei transformari interioare pentru ca astfel, sa producem in exterior, in realitatea proprie fiecaruia, schimbarea potrivita pentru a insoti planeta in traseul sau ascensional.

Astfel, dintre toate aspectele care insotesc faza de Luna Plina, colaborarea dintre planetele personale Mercur si Venus cu planeta Neptun ar putea avea cel mai puternic impact asupra noastra la nivel personal. Venus tocmai s-a desprins dintr-un trigon cu Neptun si ne-a ajutat vreme de cateva zile sa simtim acea latura sensibila a sufletului nostru. Intr-un fel sau in altul fiecare dintre noi ne-am  deschis mai mult catre ceilalti, am simtit cel putin compasiune si intelegere daca nu chiar mai mult, fata de unii oameni din preajma sau poate la modul general, fata de anumite grupuri sau in anumite situatii cu care ne-am intalnit. Este insa posibil sa nu fi simtit nimic din toate acestea, daca am inchis canalele de comunicare sau daca nu ne preocupa ce se intampla in jur, sau in lume.

Planeta Mercur formeaza un trigon aproape perfect cu Neptun, la mai putin de un grad, in momentul fazei de Luna Plina. Cei care vor, care isi deschid mintea catre orice posibilitate, care depasesc limitele logicii demostrative, pot sa-si inteleaga acum sufletul, pentru ca fata in fata cu Mercur se afla perechea Luna –Lilith. Este un moment de adevar al sufletului care, ne transmite mesajul de care avem nevoie iar mintea noastra ar putea sa-l perceapa si sa inceapa sa-l inteleaga.

In mod particular, pentru fiecare dintre noi, mesajul apare din zona in care se suprapune pe harta natala perechea Luna-Lilith iar perceperea si intelegerea se realizeaza cu instrumentele pe care le propune energia planetei Mercur, modulata de caracteristicile semnului Balantei, dar prin metodele sectorului tranzitat de asemenea pe harta natala.

Acum putem intelege cum functioneaza iubirea, la cel mai inalt nivel de manifestare al propriului suflet. Este posibil sa ne extindem capacitatea de intelegere si analiza, astfel incat sa ne “pice” cea mai importanta fisa si sa pricepem in sfarsit ca totul tine de a simti pur si simplu, fara a gandi sa simt, sau de ce simt, sau cum simt.

De asemenea, putem face acele conexiuni mentale care sa ne ajute sa intelegm ca acest mod nou de a simti iubirea se manifesta uniform distribuit. Aceasta este marea provocare de fapt, sa simtim fara sa cantarim ce si cat si pe ce directie daruim din suflet.

Toate celelalte aspecte care tin de convulsiile interioare si exterioare si care ne conduc fara negociere catre schimbarea necesara si potrivita fiecaruia, vor determina efecte in functie de cum vom prelua aceasta influenta, la nivel mental personal.

Pana la reluarea mersului direct al planetei Neptun (9 noiembrie 2011), situatiile cu care ne confruntam vor avea si aceasta componenta, a manifestarii acestui aspect al sufletului nostru si anume nevoia de a manifesta iubirea. Toti acordam atentie nevoii de a primi iubirea insa, in profunzimea sufletului nostru exista si acest implus, de a oferi si a manifesta iubirea, sub diferite forme, DAR pe orice directie. Cursul firesc al evolutiei ne-a adus in pragul vremurilor in care, pentru a merge mai departe, intr-o varianta fericita a existentei noastre, sanatos si potrivit ar fi sa eliberam aceasta nevoie interioara si sa o transformam intr-un mod de viata. Si cel mai valorors avantaj al acestui mod de viata ar fi faptul ca ne elibereaza de orice alta nevoie emotional  – afectiva, ajutandu-ne astfel sa ne bucuram de tot ce avem si mai ales de tot ceea ce suntem.

Contextul astral, mai ales prin colaborarea Soare –Saturn, ne sustine in tot ce facem pentru a ne atinge scopul sufletului nostru, noi insa trebuie sa trecem testul de maturitate spirituala si sa simtim si sa ne urmam telul, sa percepem mesajul sufletului si sa acceptam calea potrivita. Daca alegerile noastre respecta mesajul primit, atunci fluxul sincronicitatilor ne va plasa in continuare in punctele de profit maxim. Dar regula de baza, de acum inainte, este sa simtim gandirea fara sa mai gandim asupra simtirii.

Intram in faza de descrestere a lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: