Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 6 octombrie 2011

Raspuns : Diana 6 octombrie 2011 - despre schimbare si despre relatii


Pentru tine modul in care intelegi sa construiesti si sa derulezi relatiile este foarte important pentru ca este in stransa legatura cu lectia principala din aceasta viata precum si cu scopul subconstient care te conduca pe calea evolutiei personale. Din acest motiv, orice greseala pe aceasta directie iti afecteaza intregul mers al vietii.

In interactiune cu ceilalti ti se cere sa iti oferi ajutorul, sa muncesti si sa te pui in slujba altora – fie in cercul restrans al familiei si al prietenilor fie chiar in societate prin activitatea ta permanenta sau printr-o preocupare extra profesionala. Daca a-i ajuta pe altii nu ti se va parea un lucru prea greu, atunci printr-o lege a compensarii, vei primi sustinerea si succesul in cariera ta.

Din punct de vedere sentimental se pare ca ar trebui sa manifesti aceeasi deschidere catre restul lumii, si sa manifesti iubirea la modul pur si simplu, neconditionat. Incearca sa-ti urmaresti emotiile. Eu cred ca in cadrul unei relatii de cuplu, te lasi destul de usor afectata emotional. Ar fi sanatos sa te antrenezi putin in transformarea emotiei, sa nu reactionezi imediat si sa cauti si un alt inteles al unei manifestari a partenerului tau. Oamenii se lasa raniti de multe ori in situatii in care celalalt nu are nici o intentie de a rani. Totul tine de perspectiva fiecaruia asupra unei situatii. Si fiecare are propriile limite in intelegerea lucrurilor (pe termen scurt sau pe termen lung).

Anul acesta, pana la urmatoarea aniversare, este foarte important pt tine, dar si pentru cariera ta sau pentru imaginea ta in lume. Este posibil sa fi simtit deja o forfota interioara, pentru ca sunt mai multe tipuri de energii care lucreaza direct cu personalitatea ta. Eu cred ca se produc schimbari importante cu privire la atitudinea ta si la modul in care gandesti, si cu privire la cum percepi sensul profund al vietii tale.  Toate aceste se produc ca urmare a diferitelor situatii cu care te intalnesti si in functie de cum depasesti aceste situatii.

Cu cat vei fi mai disponibila la a accepta aceste schimbari, la a accepta ca adevarul si realitatea pot fi altfel decat le vedeai tu pana acum, cu atat mai favorabil va fi impactul acestor transformari in mediul social in care iti traiesti viata precum si mult mai usor de valorificat. Mai ales ca este posibil sa-ti faci noi prieteni, sau sa primesti un ajutor important prin prietenii tai, sau prin oameni care vor sa te protejeze si sa-ti poarte de grija.
Eu cred ca la urmatoarea aniversare poti fi cu adevarat un om nou, pregatit pentru o viata noua.

Niciun comentariu: